Ευχαριστήριες επιστολές από τον ΚΔΗΦ του ''Υπερίωνα''

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:53

Ευχαριστήριες επιστολές από τον ΚΔΗΦ του ''Υπερίωνα''

Ευχαριστήρια επιστολή προς την κα. Ελπίδα Αραβαντινού -  Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, κο. Κοκκόση

Η Ελπίδα Αραβαντινού στην μνήμη του Δημήτρη Παληοδήμου, αγαπημένου συζύγου της και πατέρα των παιδιών τους προσέφερε ένα πλήρες σερβίτσιο φαγητού στο ΚΔΗΦ του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» για να χρησιμοποιείται από τους ωφελούμενους. Διευκρινίζουμε ότι η Ένωση λειτουργεί δύο δομές οικογενειακού τύπου και χρειάζεται ότι ακριβώς υπάρχει σ’ ένα σπίτι, σύμφωνα και με τις προϋποθέσεις και τους όρους που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ελπίδα αλλά και ο Δημήτρης ήταν αγαπημένοι φίλοι του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» και πολύ κοντά στο έργο μας.

Σ’ ευχαριστούμε Ελπίδα και ευχόμαστε να έχετε υγεία εσύ και τα παιδιά σου και να τα χαίρεσαι, όπως χαιρόταν και ο Δημήτρης μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,                                                                        Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                              Σοφία Λασκούδη

 

Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, κο. Κοκκόση

 

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήρια επιστολή

Αξιότιμε κύριε Κοκκόση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», καθώς και το Επιστημονικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.), και οι ωφελούμενοι αυτού, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευτικούς Χρήστο Δερέ, Σοφία Αραβαντινού – Κουτσουβή και Χρύσα Κιρκινέζου, και τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, για το αγαστό ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά την συνάντησή μας την Παρασκευή 5 Απριλίου, όταν συναντηθήκαμε όλοι μαζί από κοινού, στον χώρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, καθώς και την μετέπειτα κοινοποίηση της δράσης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι γεγονός ότι έχουμε αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο για το οποίο καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθεια, με επίκεντρο την εκπαίδευση των ωφελούμενών μας από την διεπιστημονική ομάδα. Το προσωπικό των δύο δομών της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» εργάζεται με σταθερότητα, οργάνωση και αγάπη για την εκπαίδευση των ατόμων με αναπηρία αλλά και την φροντίδα και ψυχαγωγία τους.

Από τη μεριάς μας θα θέλαμε λοιπόν να σας συγχαρούμε για τη σωστή εκπαίδευση των μαθητών της συγκεκριμένης τάξης, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη συνάντηση με υπευθυνότητα, ευαισθησία και θετική διάθεση προς το διαφορετικό. Αυτό αποδεικνύει και την σωστή εκπαίδευση και αγωγή που οι μαθητές λαμβάνουν από το σχολικό περιβάλλον του οποίου εσείς ηγείστε.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε και σε άλλες κοινές δράσης.

 

Με εκτίμηση,

Η Διεπιστημονική Ομάδα του ΚΔΗΦ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250