Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 09:25

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, η σύνθεση της οποίας είναι η εξής:

Γραμματέας Αριστοτέλης Μπατιστάτος, Απόστρατος Αξιωματικός Στρατού Ξηράς και αναπληρώτρια Γραμματέας Άννα Σταθοπούλου, κοινωνιολόγος, σύμβουλος ανάπτυξης, με καθήκοντα πολιτικού σχεδιασμού, επικοινωνίας και γραφείου Τύπου. Γεράσιμος Γονατάς, πολιτικός μηχανικός, με καθήκοντα τομέα Υποδομών, Νικόλαος Δόριζας, πλοίαρχος, με καθήκοντα τομέα Ναυτιλίας, Παντελής Ιωαννίδης, πρωταθλητής ποδηλασίας και επιχειρηματίας εναλλακτικού τουρισμού, με καθήκοντα Οργανωτικού-Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιώργος Κιούρτσης, δημοσιογράφος - ηθοποιός, με καθήκοντα Πολιτισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Κληματσίδα, φιλόλογος, εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης με καθήκοντα τομέα Παιδείας, Στέλιος Ματαράγκας, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, με καθήκοντα τομέα Συνδικαλισμού και Υγείας και τα Μέλη Γεράσιμος Παπαδάτος, ξενοδοχοϋπάλληλος, Κάκια Παπαχρήστου, συνταξιούχος εφοριακός υπάλληλος, Σπύρος Σταθάτος, συνταξιούχος ναυτικός, Βασίλης Σιμήρης, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος και Άννη Φράντζιου, ιδιωτική υπάλληλος.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή θα ξεκινήσει άμεσα συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους των Νησιών μας, με στόχο την κατανόηση της υφιστάμενης κατάστασης και την θεμελίωση μιας γόνιμης και δημιουργικής σχέσης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή θα συνεδριάζει μια φορά τον μήνα, εκ περιτροπής σε όλους τους Δήμους Κεφαλονιάς – Ιθάκης και όπου λειτουργούν Οργανώσεις Μελών. Οι συνεδριάσεις θα είναι ανοικτές σε μέλη και φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ και θα ανακοινώνονται έγκαιρα στα τοπικά ΜΜΕ. Η πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση της Ν.Ε. έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο, 23/03, σε πρωινή ώρα στην Ιθάκη και οι λεπτομέρειές της θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εκφράζουμε το σεβασμό και τις ευχαριστίες μας στην τ. Βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον απερχόμενο Γραμματέα Σπύρο Ποταμιάνο Παγώνη για το έργο τους και την τεράστια αφοσίωση και προσφορά τους στην υπόθεση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250