Υποψήφιος με τη "ΝΙΚΗ" ο Άκης Τσελέντης!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 23:34

Υποψήφιος με τη "ΝΙΚΗ" ο Άκης Τσελέντης!

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η είσοδος του Ακη Τσελέντη στην «Νίκη».

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο σεισμολόγος θα είναι υποψήφιος με το κομμα της «Νίκης» στις ευρωεκλογές του 2024 με τον ίδιο να σημειώνει: «Θα ήθελα να με επιλέξετε όχι μόνο για ότι έχω κατορθώσει στον χώρο της επιστήμης μου ή για τις σπουδές μου, αλλά κυρίως για τα αισθήματα του πατριωτισμού και τον σεβασμό που τρέφω για τις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας». 

Η ανάρτηση του Ακη Τσελέντη 

ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΚΡΟ 

Θα ήθελα να με επιλέξετε όχι μόνο για ότι έχω κατορθώσει στον χώρο της επιστήμης μου ή για τις σπουδές μου, αλλά κυρίως για τα αισθήματα του πατριωτισμού και τον σεβασμό που τρέφω για τις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας.

Θα ήθελα την ψήφο σας για την καθημερινή μάχη που δίνω γι’ αυτές τις αξίες, εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να επιλέξετε με ελεύθερη βούληση και με γνώμονα την ηθική και τον πατριωτισμό ανάμεσα σε κόμματα και υποψηφίους. 

Ψηφίστε λοιπόν με κριτικό πνεύμα, μακριά από κομματικές πιέσεις και δώστε ένα ηχηρό μήνυμα για την Πατρίδα. Ένα μήνυμα αντίθεσης στην αυθαιρεσία και στα σχέδια μεταβολής των αξιών του τόπου μας. 

Αν το κάνετε αυτό η ημέρα των Ευρωεκλογών θα είναι μια μέρα δικαίωσης των αγώνων για την ελευθερία του τόπου μας και την Δημοκρατία. Προσωπικά κατεβαίνω για να εκπροσωπήσω τις ιδέες μας, με πυξίδα μόνο το συμφέρον του έθνους και με μια ψυχή ολότελα ελληνική. 

Για την ιστορία βέβαια ο Ακης Τσελέντης ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ το 2019.

iediseis.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250