Σήμερα η απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου για την τραγωδία των Τεμπών

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:04

Σήμερα η απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου για την τραγωδία των Τεμπών

Ανακοινώσεις Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων της Κεφαλονιάς για συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία

Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων!

Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!!

Σήμερα, 27/2/2024, το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δεκτή την αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ και έκρινε την απεργία αποχή (ΔΟΕ - ΟΛΜΕ) από την «ατομική αξιολόγηση» παράνομη, με βάση το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έχει διαμορφωθεί όλα τα τελευταία χρόνια.

Ο πραγματικός χαμένος και της σημερινής διαδικασίας είναι το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ και η κυβέρνηση της ΝΔ που προσφεύγουν στα δικαστήρια απέναντι σε μαχόμενους εκπαιδευτικούς, που με  διώξεις και καταστολή επιχειρούν κάμψουν τον δίκαιο αγώνα μας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και της παιδαγωγική μας υπόσταση.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες προκατασκευασμένες αποφάσεις θα μας λυγίσουν.

Ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο αποφασιστικά! Η αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση
 δε θα περάσει!

Προχωράμε αποφασιστικά στην υλοποίηση της απεργίας αποχής που ήδη έχει αποφασιστεί να κηρυχθεί από τη ΑΔΕΔΥ. Ούτε βήμα πίσω! Το δίκιο δε θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά στο δρόμο του αγώνα! Η αντίσταση στην αξιολόγηση πρέπει να συνεχίσει και θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως δικαστικών αποφάσεων.

Δίνουμε αποφασιστική απάντηση και στην καταστολή με τη μαζική μας συμμετοχή στη αυριανή πανεργατική απεργία. Κλείνουμε όλα τα σχολεία, βγαίνουμε μαζικά στα συλλαλητήρια!

Όλοι μαζί ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές!

Οι εκλεγμένοι με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

στα ΔΣ ΔΟΕ - ΟΛΜΕ


Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική πανεργατική απεργία ενεργά και δυναμικά
Αφορά της ζωές και το μέλλον όλων μας

Για τό ΔΣ του συλλόγου

Ο πρόεδρος

Βλάχος Παναγής

Ο αντιπρόεδρος
Αγγούριας Μιχάλης

Ο γραμματέας

Καραντινός Γεράσιμος


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ (Π.Ε.) ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ                                                                                       
(ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ  ΚΑΙ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ)

Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2024, ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Απεργιακή συγκέντρωση: Στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου στις 11:00

Και να που φτάσαμε εδώ Χωρίς αποσκευές. Μα μ’ ένα τόσο ωραίο φεγγάρι. Και εγώ ονειρεύτηκα έναν καλύτερο κόσμο. Φτωχή ανθρωπότητα, δεν μπόρεσες ούτε ένα κεφαλαίο να γράψεις ακόμα. Σα σανίδα από θλιβερό ναυάγιο ταξιδεύει η γηραιά μας ήπειρος. Αλλά τα βράδια τι όμορφα που μυρίζει η γη (Τάσος Λειβαδίτης)

Στην εποχή του νεοφιλελεύθερου ορθολογισμού η αντιπαλότητα ανάμεσα στο κεφάλαιο και την εργασία παίρνει τις πιο ακραίες ταξικές μορφές: διαρκής ύπαρξη μιας σχετικά μεγάλης ανεργίας ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ανάπτυξης, μερική και ανασφάλιστη εργασία, γενικότερος εργασιακός μεσαίωνας με το τσάκισμα των εργατικών δικαιωμάτων, αποδυνάμωση των συνδικάτων, και αναπόφευκτη πολιτική συνέπεια, αύξηση των κατασταλτικών μηχανισμών.

 Αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων, απογείωση των τιμών στα καύσιμα (πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο), ο διπλασιασμός στους λογαριασμούς του ρεύματος   και ταυτόχρονα ο υπέρμετρος πλουτισμός μιας μικρής ομάδας ολιγαρχών που κερδοσκοπεί ασύστολα και με τις ευλογίες της κυβέρνησης σε βάρος της λαϊκής οικογένειας, των φοιτητών, των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων. Οι ιδιωτικοποιήσεις σε υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση, κοινωνικές υπηρεσίες και η λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και του περιβάλλοντος μας απειλούν όλο και περισσότερο, την ώρα που οι ιδιώτες - «επενδυτές» θησαυρίζουν.

Η κυβέρνηση απροκάλυπτα, επιτελικά, και κατασταλτικά διαλύει τον πολιτισμό, τη δημοκρατία, την ενημέρωση, το δικαίωμα στους αγώνες, την ύπαρξη των σωματείων και των συλλογικών αντιστάσεων.

  Με το ν. Χατζηδάκη η κυβέρνηση επιδιώκει να καταστείλει τους αγώνες και να βάλει στο γύψο τα συνδικάτα. Είναι ενδεικτικά, η επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα με τις απεργίες των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση που βγαίνουν παράνομες. Για δέκατη φορά οδηγούνται στα δικαστήρια η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ, ενώ παρατρεχάμενα στελέχη του ΥΠΑΙΘΑ κουνάνε τις εγκυκλίους και τις απειλές, απέναντι σε εκπαιδευτικούς που πασχίζουν για τους/τις μαθητές/τριές τους, απέναντι σε εκπαιδευτικούς που επιμένουν με την παιδαγωγική επιστήμη και την κριτική σκέψη, κόντρα στο περιβάλλον των εργαλειακών δεξιοτήτων και της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας.

 Με το ν . Γεωργιάδη, με την κατάργηση του 8ωρου και της πενθήμερου εβδομαδιαίας εργασίας,  η κυβέρνηση θέλει να εξασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τις επιχειρήσεις, μέσα από την περαιτέρω ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας και το χτύπημα των συνδικαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Το στεγαστικό ζήτημα με την συνεχή αύξηση των ενοικίων έχει καταδικάσει μεγάλο μέρος της κοινωνικής βάσης στο να αδυνατεί να ανταπεξέλθει και παράλληλα ο νέος πτωχευτικός κώδικας απειλεί χιλιάδες οικογένειες με έξωση από την κατοικία τους.

Η αγροτιά και η αγροτική παραγωγή σβήνουν προς όφελος των ευρωανωσιακών σχεδιασμών, των πολυεθνικών πετρελαϊκών, φαρμακευτικών και χημικών βιομηχανιών και των χρηματιστηρίων των αγροτικών προϊόντων.

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά λένε: Πόλεμος και Ειρήνη. Είναι δυο πράγματα ολότελα διαφορετικά. Όμως η ειρήνη τους κι ο πόλεμός τους μοιάζουν όπως ο άνεμος κι η θύελλα. Ο πόλεμος γεννιέται απ’ την ειρήνη τους καθώς ο γιος από τη μάνα. Έχει τα δικά της απαίσια χαρακτηριστικά. Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους. (Μπέρτολ Μπρεχτ)

Η συμμετοχή της Ελλάδας σε πολεμικές επιχειρήσεις, με τη συμμετοχής της στο ΝΑΤΟ, με την αποστολή όπλων, με τη χρησιμοποίηση των βάσεων που βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος στις πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και με τις δαπάνες για στρατιωτικές αποστολές και εξοπλισμούς, φέρνει τον πόλεμο πιο κοντά στην περιοχή. Αυτή η συμμετοχή μας στερεί τη δυνατότητα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια ως εργαζόμενοι.

Το έγκλημα στη Γάζα συνεχίζεται με τους νεκρούς να ξεπερνούν τις 30.000 εκ των οποίων 15.000 παιδιά. 15.000 ,όμορφα όνειρα βομβαρδίστηκαν και σβήσαν, χωρίς να προλάβουν να ζήσουν την ομορφιά της ζωής και της ύπαρξης.

Ο καπιταλισμός (το κεφάλαιο) και εν προκειμένω η πολιτική του πρόταση ο νεοφιλελευθερισμός, εκτός από κοινωνικοοικονομικό σύστημα, είναι πρώτα και κύρια μορφή ή μορφές κυβερνητικής, θεσμικής και πολιτειακής συγκρότησης που παράγει και προάγει την πολιτική, οικονομική, κοινωνική αλλοτρίωση και οικολογική καταστροφή. Κεφάλαιο και κυβέρνηση, μεθοδικά και σχεδιασμένα προωθούν μια κοινωνία του ατομικού ανταγωνισμού και της ατομικής επικράτησης, μια κοινωνία με κυρίαρχα συστατικά το φόβο και τη υποταγή.

Σήμερα, διακυβεύονται οι ίδιες οι ζωές μας. Η δυνατότητα να ζούμε με αξιοπρέπεια από τους μισθούς μας, να υπάρχει δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία για όλους. Να εργαζόμαστε και να επιτελούμε τον παιδαγωγικό μας ρόλο μέσα στα σχολεία μας χωρίς τη σκιά του νεοεπιθεωρητισμού πάνω από τα κεφάλια μας.

Στις 27 Φλεβάρη εκδικάζεται η αγωγή του Υπουργείου Παιδείας ενάντια στην απεργία-αποχή ΔΟΕ και ΟΛΜΕ από την ατομική αξιολόγηση. Το αμέσως επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση παρακάμπτει το άρθρο 16 του Συντάγματος, επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και προσπαθεί να μετατρέψει την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε αγορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Στις 28 Φλεβάρη κλείνει ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη. Για εκείνη τη μέρα, πλήθος Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, σωματείων του ιδιωτικού τομέα έχει κηρύξει απεργία. Με το κεντρικό αίτημα «Τα κέρδη τους ενάντια στις ζωές μας» και «αυξήσεις για όλους τώρα», «όχι στην ιδιωτικοποίηση παιδείας και υγείας» να βγούμε στους δρόμους, γιατί μόνο έτσι θα ακουστεί η φωνή μας και θα αποκτήσει υλική δύναμη ο θυμός μας, γιατί η πραγματική αντιπολίτευση σε αυτή την επίθεση μπορεί να είναι οι αγώνες μας, το μοναδικό φρένο στον οδοστρωτήρα που επελαύνει, η συλλογική μας δύναμη. Τίποτα άλλο.

Μια απεργία μαζική με δεκάδες χιλιάδες απεργούς στο δρόμο είναι μεγάλη υπόθεση. Και μάλιστα μέσα στο καμίνι των αγώνων των αγροτών και του εκπαιδευτικού κινήματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την αξιολόγηση της εκπαίδευσης. Αρκεί να μη σταματήσουμε εκεί. Από τη ΓΣΕΕ δεν περιμένουμε τίποτα άλλο πέρα από υπονόμευση. Από όσους φορείς όμως κήρυξαν απεργία για τις 28 Φλεβάρη έχουμε απαιτήσεις. Επιδιώκουμε υπεύθυνα και συλλογικά να διαμορφωθεί ένα συλλογικό αγωνιστικό σχέδιο. Που δεν θα έχει την επόμενη αγωνιστική ημερομηνία μετά από δύο μήνες. Κι αυτό μπορεί να διαμορφωθεί με πλατιά αγωνιστική συνεννόηση αλλά και με αυτοοργάνωση, αδιαμεσολάβητη δράση στη βάση των εργαζομένων, στους χώρους δουλειάς.

Κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη μ’ ένα άστρο ή μ’ ένα γιασεμί σαν ένα τραγούδι που καθώς βρέχει παίρνει το μέρος των φτωχών (Τάσος Λειβαδίτης)

Εμπρός λοιπόν συναδέλφισσες και συνάδελφοι!   

Έξω οι δρόμοι περιμένουν διψασμένοι, ανοιχτοί!

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                       

Βαρδαραμάτος Βαγγέλης                                           Παύλου Κατερίνα


Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς - Ιθάκης

 Δυναμώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε να μπει τέρμα στη πολιτική που υποτιμά τη ζωή των εργαζομένων, που πετσοκόβει μισθούς και δικαιώματα, που ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες, υποβαθμίζοντας τη λειτουργία τους, με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση και συνεχίζοντας ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών την προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών υπευθύνων.

«Τα ΚΕΡΔΗ τους ή οι ΖΩΕΣ μας»

Απαιτούμε ζωή με δικαιώματα, δουλειά με πραγματικές αυξήσεις κι όχι την κοροϊδία του 1,5 ευρώ την ημέρα, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Να δοθεί πίσω ο 13ος και 14ος μισθός, να καταργηθεί το χαράτσι της εισφοράς αλληλεγγύης, να προσμετρηθεί στη μισθολογική εξέλιξη η προϋπηρεσία της διετίας 2016 -17, να αυξηθεί και να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας, να αυξηθεί το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ.

Να στελεχωθούν άμεσα με μόνιμους υπαλλήλους όλες οι υπηρεσίες μας, να εξοπλιστούν με όλα τα αναγκαία μέσα και να φτιαχτούν όλες οι αναγκαίες υποδομές.

 ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ – ΜΕΣΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΥΓΕΙΑ & ΠΑΙΔΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΙ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 11.00

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ   ΣΥΛΛΟΓΟΥ        


ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Εργαζόμενες και άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, φοιτήτριες, νέες μητέρες, συνταξιούχοι,

Οι ομάδες γυναικών του νησιού μας ( μέλη ΟΓΕ) καλούν τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συμμετέχουμε μαχητικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνουν εργατικά σωματεία, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες σε όλη την Ελλάδα στις 28.2.2024. Στη κεντρική πλατεία Αργοστολίου και ώρα 11.30 πμ.

ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ
Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

Την ίδια ώρα που με τις πλάτες των κυβερνήσεων και των κομμάτων που κινούνται στις κατευθύνσεις της ΕΕ, η κερδοφορία μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο,

  • οι γυναίκες και οι οικογένειες μας δεν ξέρουμε που θα βρούμε χρήματα για να γεμίσουμε το καλάθι με τα απολύτως απαραίτητα, για να πληρώσουμε το νοίκι, ενώ χιλιάδες χρεωμένα νοικοκυριά ζουν με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών και των εξώσεων
  • εμείς και οι οικογένειες μας καλούμαστε να πληρώσουμε 6,2 δις παραπάνω φόρους το 2024 σε σχέση με το 2023
  • είμαστε αντιμέτωπες με αποδεκατισμένα δημόσια Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία από βασικές ειδικότητες, με μεγάλες ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού, με ελλιπές σε αριθμό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ακριβοπληρώνουμε για γιατρούς, για φάρμακα, για εξετάσεις, για θεραπείες γιατί αυτό επιβάλλει το εμπορευματοποιημένο “νέο ΕΣΥ”, ενώ ήδη θεσμοθετήθηκε το νόμιμο “φακελάκι” και για απογευματινά χειρουργεία μετά τα απογευματινά ιατρεία επί πληρωμή
  • είμαστε αναγκασμένες να χρυσοπληρώσουμε για τον προγεννητικό έλεγχο, για τη γέννα, για τη φροντίδα του παιδιού που αποτελούν πανάκριβο εμπόρευμα, ενώ στον τομέα της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΙΥΑ) έχουν κυριαρχήσει τα ιδιωτικά κέντρα με κέρδη εκατομμυρίων
  • ξεκληρίζονται οι ζωές και τσακίζονται τα δικαιώματα των αγροτών και των αγροτισσών, καθώς η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ πετσοκόβει επιδοτήσεις και αποζημιώσεις και συμπιέζει παραπέρα τις τιμές, ευνοώντας τις μεγάλες αγροτικές βιομηχανίες, τους μεσάζοντες και τις τράπεζες
  • βαθαίνει η εμπορευματοποίηση της Παιδείας με τη θεσμοθέτηση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, καθώς ενισχύονται οι ταξικοί φραγμοί και υποβαθμίζεται η αξία των πτυχίων
  • οι τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες αναγκάζουν πολλές γυναίκες να παραμένουν σε κακοποιητικό περιβάλλον για πολύ καιρό, με δραματικές συνέπειες ακόμα και για τη ζωή τους και την ασφάλεια των παιδιών τους. Δεν είναι μόνο η ανεπάρκεια των δομών φιλοξενίας, αλλά και οι μεγάλες ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας και στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας. Την ίδια στιγμή κλείνουν τα 2 από τα 3 εναπομείναντα Ειδικά Ψυχιατρικά Νοσοκομεία (ΨΝΑ - ΨΝΘ).

Οι γυναίκες εργαζόμενες είμαστε αντιμέτωπες με την άγρια εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς, με καθηλωμένους μισθούς, χωρίς  Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και προστασία του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας, με τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις να κάνουν θραύση ιδιαίτερα στους κλάδους με μεγάλη γυναικεία συμμετοχή, όπως στον επισιτισμό-τουρισμό, το εμπόριο, τις τηλεπικοινωνίες.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ με το έγκλημα γενοκτονίας που συντελείται σε βάρος των Παλαιστινίων εδώ και 4 μήνες στη Γάζα από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ με καθοριστική συμβολή των ΑμερικανοΝΑΤΟικών. Απαιτούμε: ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ της χώρας μας στο πόλεμο. ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΕΙ   Η ΦΡΕΓΑΤΑ στην Ερυθρά Θάλασσα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, οι περισσότεροι φοιτητές και νέα παιδιά. Αποκαλύπτουμε τους  ενόχους, την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

Δυναμώνουμε τον κοινό μας βηματισμό με τα εργατικά σωματεία και διεκδικούμε:

  • Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Επαναφορά των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα στους δημοσίους υπαλλήλους.
  • Αύξηση του κατώτερου μισθού στα 900€. Ρήτρα αναπροσαρμογής των μισθών με βάση τον πληθωρισμό.
  • Επίδομα ανεργίας στο 80% του κατώτερου μισθού για όλους τους ανέργους.
  • Σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο. Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας.
  • Ρεύμα φθηνό για το λαό, με κατάργηση των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ, Ειδικός φόρος Κατανάλωσης) και πλαφόν στις τιμές της ενέργειας και των καυσίμων. Κατάργηση του χρηματιστηρίου της Ενέργειας.
  • Κατάργηση του ΦΠΑ και πλαφόν στις τιμές των προϊόντων πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης όπως τα τρόφιμα, τα βρεφικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α.
  • Αφορολόγητο όριο 12.000€ προσαυξημένο κατά 3.000€ για κάθε παιδί. Κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης.
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τα εργατικά νοικοκυριά.
  • Να μην περάσει το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, καμία σκέψη για αναθεώρηση του άρθρου 16. Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές, εξασφάλιση δωρεάν σίτισης και στέγασης για τους φοιτητές.
  • Εξασφάλιση από το κράτος της δωρεάν, πλήρους και απρόσκοπτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας σε όλους. Δωρεάν όλες οι ιατρικές, διαγνωστικές, εργαστηριακές, προληπτικές εξετάσεις, όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια. Να μην κλείσει, να μη συγχωνευτεί κανένα τμήμα, κλινική, νοσοκομείο, κέντρο υγείας. Να επαναλειτουργήσουν πλήρως τα νοσοκομεία, το σύνολο των δομών που έκλεισαν. Προστασία του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας από δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας για γυναικολογικές εξετάσεις, προγεννητικό έλεγχο, τοκετό, ΙΥΑ. Κατάργηση της εμπορικής παρένθετης μητρότητας.
  • Να σταματήσει εδώ και τώρα το αίσχος των πλειστηριασμών. Επιδότηση ενοικίου με διεύρυνση των κριτηρίων ένταξης και αύξηση της επιδότησης.
  • Όχι στις ΝΑΤΟικές δαπάνες – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Αποφασιστική ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής των δήμων, για την προστασία από φυσικές καταστροφές. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλους αυτούς τους κρίσιμους τομείς.

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Συνάδελφοι την Δευτέρα 26/02/2024 συνεδρίασε το Δ. Σ. του συλλόγου μας, και αποφασίστηκε την Τετάρτη 28/02/2024 να συμμετέχουμε στην  πανελλαδική απεργία με κλείσιμο των καταστημάτων κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης από τους φορείς και τα σωματεία στην κεντρική πλατεία Αργοστολιού.   

Τα δίκαια αιτήματα που ζητάμε:  

  • Αφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος.
  • Κατάργηση του πρόσφατου νόμου για την φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών και κάθε τεκμαρτής φορολόγησης.
  • Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
  • Κατάργηση της τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές.
  • Κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στην ενέργεια καθώς και του ΦΠΑ στην ενέργεια και σε όλα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης όπως τα τρόφιμα.
  • Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης και στα βασικά είδη κατανάλωσης όπως τα τρόφιμα.
  • Άμεση χορήγηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.
  • Κατάργηση των τραπεζικών προμηθειών για τα POS.
  • Επιδότηση των τερματικών καθώς και του συνόλου του κόστους διασύνδεσης και εγκατάστασης.
  • Παράταση της προθεσμίας διασύνδεσης ταμειακών / υπολογιστών με τα POS μέχρι το τέλος του χρόνου.
  • Κατάργηση των προστίμων 10.000 ευρώ για όσους δεν προλάβουν τις ασφυκτικές ημερομηνίες διασύνδεσης.
  • Κατάργηση των πλειστηριασμών των κατοικιών και της μικρής επαγγελματικής στέγης για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
  • Παράταση της προθεσμίας ενεργοποίησης της ψηφιακής κάρτας εργασίας μέχρι τέλος του χρόνου.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

ΤΟ Δ.Σ.


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το φριχτό κρατικό και εργοδοτικό έγκλημα των Τεμπών, που είχε θύματά του 57 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους νέους. Το σύνθημα “ Ή τα κέρδη τους οι ή ζωές μας “ που συγκλόνισε τις μέρες εκείνες όλη τη χώρα, πρέπει να ακουστεί ξανά, ακόμα πιο δυνατά. Να μπει για άλλη μια φορά στην προμετωπίδα των διεκδικήσεών μας.

28 Φλεβάρη, σε συντονισμό με τα άλλα Εργατικά Κέντρα της χώρας, τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, ενάντια στη συμβιβασμένη και υποταγμένη σε εργοδοσία και κυβέρνηση ηγεσία της ΓΣΕΕ, οργανώνουμε τον αγώνα με μεγαλειώδη απεργιακή απάντηση, με νεκρωμένους χώρους δουλειάς.

Απέναντι στην ακρίβεια που συνθλίβει το λαϊκό εισόδημα, απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση ΕΕ-κυβέρνησης-μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, προτάσσουμε τις διεκδικήσεις μας για:

  • Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς. Κατάργηση των αντεργατικών νόμων και επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στα συνδικάτα.
  • Αύξηση του κατώτερου μισθού στα 900 ευρώ. Ρήτρα αναπροσαρμογής των μισθών με βάση τον πληθωρισμό.
  • Καθολική επαναφορά των τριετιών, ενσωματώνοντας την περίοδο 2012-2023.
  • Επαναφορά της αρχής της ευνοϊκότερης σύμβασης.
  • Επίδομα ανεργίας στο 80% του κατώτερου μισθού για όλους τους ανέργους.
  • Σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο. Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης των εργαζομένων, στις ελαστικές μορφές απασχόλησης και στις απλήρωτες υπερωρίες.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς να βγουν μπροστά, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, να οργανώσουν χωρίς ούτε ένα χαμένο λεπτό την επιτυχία της κινητοποίησης.

Είμαστε στο πλευρό των μαθητών και των φοιτητών που δίνουν σκληρό αγώνα ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Είμαστε στο πλευρό της αγροτιάς που δίνει μάχη για την επιβίωσή της. Είμαστε παντού όπου βιοπαλαιστές ξεσηκώνονται ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που συντρίβει ζωές και δικαιώματα.

Είναι η ώρα, εμείς, οι εργαζόμενοι, με τους αγώνες μας, να επιβάλλουμε ουσιαστικές λύσεις για τη ζωή μας!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους αγροτοκτηνοτρόφους, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και τους αυτοαποσχολούμενους επιστήμονες, τους συνταξιούχους, να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών στην

απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων,

την Τετάρτη 28/2 στις 11.30 το πρωί , στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                         ΖΙΑΝΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιας

 Το κίνημα πολιτών κεφαλονιας στηρίζει και καλεί τους συμπολίτες μας στην απεργία τις 28 Φλεβάρη στις 10.30 στην πλατεία της πόλης μας που διοργανώνουν διαφορα σωματεία και το εργατικό κέντρο.

Απεργούμε και διαδηλωνουμε για το μισθό και τις Συλλογικές Συμβάσεις, για την υγεία. Για την ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια που σαρώνει. Για να πάψουν οι πλειστηριασμοι και το ξεσπιτωμα λαϊκών οικογενειών.

Την ίδια μέρα συμπληρώνετε ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς. Η μέρα τις απεργίας δεν επιλέχθηκε τυχαία, ούτε είναι μόνο συμβολική. Απαίτηση των εκατοντάδων σωματείων σε όλοι την Ελλάδα είναι να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας.

Στις 28 του μήνα λοιπόν απεργουμε!

Κλιμακωνουμε τον αγώνα για τις ζωές μας,ενάντια στην πολιτική που στηρίζει την κερδοφορία μιας χουφτας επιχειρηματικων ομίλων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρέος και στους νεκρούς των Τεμπών, στους συγγενείς τους που ζητάνε δικαίωση.

Το συντονιστικό του κινήματος

Απόφαση για την απεργία στις 28 Φλεβάρη, έχουν πάρει εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Αγρινίου

Αθήνας

Αμαλιάδας

Άρτας

Βόλου

Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Έβρου

Πανεργατικό Έδεσσας - Αλμωπίας

Ελασσόνας

Εύβοιας

Ζακύνθου

Ημαθίας "Γιώργος Βουτυράς"

Θεσπρωτίας

Θήβας

Ιωαννίνων

Καρδίτσας

Κέρκυρας

Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Κιάτου

Κομοτηνής

Κορίνθου

Λακωνίας

Λαμίας

Λάρισας

Λαυρίου - Αν. Αττικής

Λευκάδας – Βόνιτσας

Λιβαδειάς

Ορεστιάδας

Παλλεσβιακό

Πάτρας

Πειραιά

Σαλαμίνας

Σάμου

Τρικάλων

Φωκίδας

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών

Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας

Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου & Βιομηχανίας Χάρτου

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Ομοσπονδία Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών

Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων Ελλάδος (στάση εργασίας)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (Π.Ο.Ε.)

Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΣΕΓΟ)

Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ)

Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) (στάση εργασίας)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών

Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ)

 

Απόφαση έχει πάρει η ΑΔΕΔΥ όπως και όλες οι Ομοσπονδίες του Δημόσιου Τομέα μεταξύ των οποίων:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ)

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ)

Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας

Ομοσπονδία Υπαλλήλων τ. Υπουργείου Ανάπτυξης, τομείς Βιομηχανίας, Ενέργειας

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ)

Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ)

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ)

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΙ

 

ΕΜΠΟΡΙΟ - ΙΔΩΤΙΚΟΙ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

Συνδικάτο ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καβάλας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Δράμας

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιοχής Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Ζακύνθου

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φωκίδας

Σωματείο Εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς

Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά και Νήσων

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου

Σωματείο Εργαζομένων στα Public

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων

Σύλλογος Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων LIDL Θήβας και Καλυβίων Αττικής

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Αττικής – Βοιωτίας – Εύβοιας – Κορινθίας

Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής "Ο ΒΥΡΩΝ"

Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θράκης

Σωματείο Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αθήνας – Πειραιά και περιχώρων

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα Ακρόαμα

Σωματείο Εργαζομένων Εθνικής Λυρικής Σκηνής

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Αθήνας

Συνδικάτο Οικοδόμων Λαυρεωτικής

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου

Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας

Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καβάλας

Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας

Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης

Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Αττικής

Πανελλήνιο Σωματείο Χειριστών Γεωτρυπανιστών – Μηχανημάτων – Τεχνικών έργων

Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου

Σωματείο Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας

Συνδικάτο Οικοδόμων & Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά & στις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης

Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Ν. Θεσσαλονίκης

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας

Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας

Ένωση Οικοδόμων & Εργαζομένων στα Συναφή Επαγγέλματα Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Συνδικάτο Οικοδόμων Λάρισας

Συνδικάτο Οικοδόμων Κέρκυρας

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Χανίων

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ηρακλείου

Συνδικάτο Οικοδόμων Λευκάδας

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Άρτας

Συνδικάτο Οικοδόμων Γρεβενών

Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηλείας

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Εργοστασίου Κατεργασίας Ξύλου Φ. Α. Μουρίκης «Αγία Τριάδα» (Κόρινθος)

Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών και Κατεργασίας Ξύλου Ν. Αττικής

Ένωσης Μηχανοξυλουργών Επιπλοποιών και Εργατών Κατεργασίας Ξύλου Λάρισας

Συνδικάτο Οικοδόμων Θήβας

Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φθιώτιδας

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χαλκιδικής

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς

Σωματείο Δασεργατών Μακεδονίας – Θράκης & Θεσσαλίας

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καλύμνου

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ικαρίας

Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Αιγίου

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ναούσης και Περιφέρειας

Συνδικάτο Οικοδόμων Επαρχίας Φαρσάλων

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ευβοίας

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην KNAUF ΑΒΕΕ

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Δ. Αιδηψού & Περιχώρων

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φωκίδας

Σύνδεσμος Οικοδόμων Ζακύνθου

Σύνδεσμος Τεχνιτών Οικοδόμων Εργατών Οικοδομικών & Συναφών Τεχν. Έργων & Επαγγελμάτων «ΑΓ. ΘΩΜΑΣ» ΕΔΕΣΣΗΣ

Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Λέσβου

 

ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων ΣΟΛ

Σωματείο Εργαζομένων Deloitte

Σωματείο Λογιστών Θεσσαλονίκης

Σωματείο Λογιστών Λάρισας

Σωματείο Λογιστών Τρικάλων

ΜΕΤΑΛΛΟ

Συνδικάτο Εργατ/λων Μετάλλου Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγ/κης Βιομηχανίας Ελλάδας

Σωματεία Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ

Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας

Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone - 360 Connect - Λ.Θ

Σωματείο Εργαζομένων NOKIA

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote E-Value Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων στη NOVA (ΠΑΣΕWind)

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Λυκαβηττός

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο STANLEY

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Royal Olympic

Σωματείο Εργαζομένων Select Service Partner Ν. Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Athens Marriott

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο ΖΑΦΟΛΙΑ

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Intercontinental

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο King George

Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο «Novotel»

Σωματείο Εργαζομένων στις Τουριστικές Επιχειρήσεις Κάστρου και Περιφέρειας (Κάστρου – Αμαλιάδας)

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτιστικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής

Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού Καβάλας

Σωματείο Εργαζομένων στην EFOOD

Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία – Τουριστικά Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου

Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών & Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας Νομού Κυκλάδων

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω

ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΤΑ

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ν. Αττικής και Νήσων

Σωματείο Εργαζομένων TASTY FOODS

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρώην ΕΒΓΑ)

Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Νομού Μεσσηνίας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Τρικάλων

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας – Πέλλας

Κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Μακεδονίας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Άρτας Πρέβεζας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ηρακλείου

Σωματείο Εργαζομένων AVRAMAR Ιχθυοκαλλιέργειες Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Ν. Θεσπρωτίας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Βοιωτίας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Συνδικάτο Εργαζομένων ΧΗΤΟΣ Γιάννενα

Συνδικάτο Εργαζομένων ΙΟΝ Άρτας

Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας

Σωματείο Εργαζομένων HQF (ΜΙΜΙΚΟΣ)

Σωματείο Εργαζομένων στο Εργοστάσιο ΠΑΥΛΙΔΗ της MONDELEZ HELLAS Α.Ε.

Σωματείο Εργαζομένων στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΕΠΕ, ΣΚΑΛΕΖΑ, ΜΑΖΑΡΑΚΙ

Σωματείο Προσωπικού Ελληνικής Εταιρείας Εμφιάλωσης Coca-Cola Αθήνας

Σωματείο Εργαζομένων Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ΑΕ Εργοστασίου Θεσσαλονίκης (ΜΥΘΟΣ)

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Ν. Ιωαννίνων

Σωματείο Εργαζομένων ΝΗ.ΣΕΛ.ΑΝ

Σωματείο Εργαζομένων στην Α.Ε. «Αθηναϊκή Ζυθοποιία»

Σύνδεσμος Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων και Εργαζομένων του Εργοστασίου Γάλακτος της Εταιρίας ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε. «ΣΙΝΔΟΣ»

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης

Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ)

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Παρασκευής και Συσκευασίας Τροφίμων, Αρτοσκευασμάτων Ποτών και Ειδών Ζαχαροπλαστικής Ν. Χανίων

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Φθιώτιδας

Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΓΕ Α.Ε.

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Νομού Αττικής

 

ΤΥΠΟΣ - ΧΑΡΤΙ

Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου

Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση ¨ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ¨

Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας

Συνδικάτο El Pack Πάτρας

ΦΑΡΜΑΚΟ

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου- Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής – Πειραιά & Νήσων

Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση BoehringerIngelheim Ελλάς ΑΕ

Σωματείο Εργαζομένων της L’ Oreal Hellas

Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Σωματείο Εργαζομένων Pfizer

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου- Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ηπείρου

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου- Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Φθιώτιδας

Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ

Σωματείο Εργαζομένων DEMO

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Κ. Μακεδονίας

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου- Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λάρισας

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου- Καλλυντικού & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σωματείο Εργαζομένων ΕΛΙΝΥΑΕ

 

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Ν. Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων NEXI (πρώην First Data)

Σωματείο Εργαζομένων ΜΕΛΛΟΝ

Σωματείο Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας (ΣΕΕΤ)

 

ΥΔΡΕΥΣΗ

Σύλλογος Προσωπικού ΕΥΔΑΠ

Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ

Σωματείο Εργαζομένων Αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ

ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Πανελλαδική Ένωση Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Ελαιουργοσαπωνοποιείων – Πυρηνελαιουργείων – Σπορελαιουργείων – Καλλυντικών – Απορρυπαντικών και Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Χημικής Βιομηχανίας Νομού Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας

Σωματείο “ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ”

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Ν. Βοιωτίας “Σπάρτακος”

Σωματείο Εργαζομένων Eurodrip (RIVULIS)

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΔΕΡΜΑ

Σωματείο Εργαζομένων στη νηματουργία Βαρβαρέσος (Ημαθία)

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ – ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής

Επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων Skroutz Last Mile

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (ΟΔΗΓΟΙ)

Σωματείο Εργαζομένων στις προβλήτες I και II της COSCO (ΕΝΕΔΕΠ)

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας & Νήσων Αργοσαρωνικού

Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης

Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ (στάση εργασίας)

Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ)

Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ)

Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ / FISO

Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ (στάση εργασίας)

Συνδικάτο Σταθμαρχών – Πρώτη Γραμμή

Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό (Σ.Η.Α.Μ.)

Σωματείο Εργαζομένων Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (Σ.Ε.Κ.Ε.Λ.Μ.Α)

Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ.

Σωματείο Εργαζομένων ΤΡΑΜ & Αστικών Μέσων Σταθερής Τροχιάς ΣΤΑΣΥ (Σ.Ε.Τ.)

Σωματείο Ηλεκτροδηγών & Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σ.Η.Ε.Κ.)

Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τράμ Αττικής (Σ.Η.Τ.Α.)

 

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού - ΠΕΜΕΝ

Πανελλήνια Ένωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν. - "Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ"

Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Ε.Ν. – ΠΕΕΜΑΓΕΝ

Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού – ΠΕΝΕΝ

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών – ΠΕΠΡΝ

Ένωση Μόνιμων και Δόκιμων Λιμενεργατών ΟΛΠ

ΟΤΑ

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Γαλατσίου

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Περάματος

Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας – Ειδυλίας

Σωματείο Οδηγών Μηχανικών & Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά

Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α Βαθμού Νομού Πρέβεζας

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ρόδου

Σωματείο Οδηγών Χειριστών Δήμου Πατρέων

Σωματείο Υπηρεσιών Καθαριότητας Δήμου Πατρέων

Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Λευκάδας

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

ΔΗΜΟΣΙΟ

Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Γεωργίας Ν. Αττικής

Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ» Α.Ε.

Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού Υπ. Πολιτισμού

Σύλλογος Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού -Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σύλλογος Διοικητικού προσωπικού ΕΚΠΑ

ΕΡΕΥΝΑ

Σωματείο Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά

Σύλλογος Προσωπικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Σωματείο Εργαζομένων Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ)

Σύλλογος Προσωπικού Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν Αττικής "Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ"

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε "Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ"

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ"

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Κερατσινίου "ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ"

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Χαϊδαρίου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Σαλαμίνας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγίων Αναργύρων

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ηλιούπολης "Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ"

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Θουκυδίδης

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Φαλήρου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ελευσίνας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ικαρίας Φούρνων

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Λήμνου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Φωκίδας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Χίου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Σικυώνας - Ξυλοκάστρου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Κορίνθου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Σάμου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αργοσαρωνικού

ΕΛΜΕ Πειραιά

ΕΛΜΕ Λήμνου

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς- Ιθάκης

ΕΛΜΕ Ζακύνθου

ΕΛΜΕ Β.Σ. Δωδεκανήσου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Γρεβενών

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Σωματείο Εργαζομένων Εργαστηρίων Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα»

Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ)

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ)

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ

Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Ε. Θριάσιο

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ Δαφνί

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΑΤ

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αλεξάνδρα (ΣΕΝΑ)

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λέρου

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θήβας

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Χίου

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Καλύμνου

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Πέλλας

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ημαθίας

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Σερρών

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων

Ένωση Γιατρών Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Ένωση Γιατρών Νοσοκομείου Θήβας

Ένωση Γιατρών Νοσοκομείου Λέρου

 

 

 

 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250