Βαλλιάνειος γιορτή του αθλητισμού στο Αργοστόλι!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 19:36

Βαλλιάνειος γιορτή του αθλητισμού στο Αργοστόλι!

Τελικά ο 2ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου στάθηκε αφορμή να διεξαχθεί μία μεγάλη όσο και όμορφη γιορτή στο Αργοστόλι. Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 220, ενώ η συνολική απόσταση που έτρεξαν οι διαγωνιζόμενοι ήταν 7.900 μέτρα. Μικροί και μεγάλοι, διαγωνίστηκαν κατά ηλικιακές κατηγορίες, ωστόσο η συμμετοχή και ο τερματισμός ήταν αυτά που ουσιαστικά είχαν την μεγαλύτερη σημασία και όχι η σειρά κατάταξης. Με την εκκίνηση η πλατεία του Αργοστολίου γέμισε ήχους και χρώματα. Στην εξέδρα που είχε στηθεί ανέβηκαν τα παιδιά της σχολής χορού AJ Dance και εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες, ενώ το συγκρότημα CO2 έδωσε το δικό ροκ τόνο στην εκδήλωση.

Την παρουσίαση έκανε άψογα ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος, ενώ τη μουσική επένδυση ανέλαβε με επιτυχία ο DJ Thomas.

Στον αγώνα έτρεξε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος παρά τις αντίθετες προβλέψεις τερμάτισε κιόλας... αποστομώνοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης για άλλη μία πρωτοστάτησε στην εκδήλωση, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κουνάδη έτρεξε πολύ για τα διαδικαστικά, η Βάνια Σαμόλη οργάνωσε άψογα τον αγώνα, ενώ ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου, έδωσε την εκκίνηση και πάρα πολλά μετάλλια. Παρόντες σε μία ακόμη εκδήλωση οι Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι ήταν διάσπαρτοι σε πολλά σημεία της διαδρομής και με ποδήλατα, παρείχαν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Για την ιστορία πρώτος των πρώτων ήταν ο Γιάννης Σταματόπουλος από την Πάτρα.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτού του όμορφου event. Και του χρόνου ακόμα καλύτεροι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν αργότερα από το inkefalonia.gr

Δείτε τις 370 φωτογραφίες της εκδήλωσης

{phocagallery view=category|categoryid=58}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250