Συγκινησιακά φορτισμένη, παράδοση - παραλαβή, στην διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 16:52

Συγκινησιακά φορτισμένη, παράδοση - παραλαβή, στην διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς (video)

Συγκινησιακά φορτισμένη, παράδοση - παραλαβή, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς εκεί όπου ο απερχόμενος διοικητής της Π.Υ. Κεφαλονιάς, πύραρχος κ. Χρήστος Ζουναλής, παρέδωσε τα ηνία στον νέο διοικητή της Π.Υ. Κεφαλονιάς, πύραρχο κ. Μιλτιάδη Καραγεωργιάδη.

Χρ. Ζουναλής ‘Φεύγω από την Κεφαλονιά ''γεμάτος''’’

’Φεύγω από την Κεφαλονιά ''γεμάτος''’’ τόνισε ο κ. Ζουναλής, εμφανώς συγκινημένος κατά την διάρκεια της δήλωσής του και συνέχισε λέγοντας πως: ‘’Ήταν μία εμπειρία για εμένα. Γνώρισα ανθρώπου που με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα’’.

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/302639946141514}

Ο κ. Ζουναλής ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους φορείς με τους οποίους όπως τόνισε είχε μία άψογη συνεργασία και τις έξι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας του νησιού, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ομάδα πυροπροστασίας της Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Αργοστολίου.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: ''Αποχωρώντας σήμερα 01-02-2024 από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, λόγω μεταθέσεώς μου στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Νομού Λαρίσης, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλη την τοπική κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

     Επίσης ευχαριστώ θερμά την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Ληξουρίου, Ιθάκης, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας.

       Οφείλω πάνω από όλα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας, καθώς και τους εθελοντές, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους'.

 Μιλτ. Καραγεωργιάδης: ‘’Όλοι οι φορείς λειτουργούν σαν μια γροθιά''

Από την πλευρά του, ο κ. Μιλτιάδης Καραγεωργιάδης, τόνισε πως , ''Αν και σύντομο το διάστημα που βρίσκομαι στην Κεφαλονιά, κατάλαβα ότι όλοι οι φορείς λειτουργούν σαν μια γροθιά και έτσι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, προς αυτή την κατεύθυνση’’.

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/330026336027330}

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την άψογη συνεργασία που είχαμε με τον κ. Ζουναλή κατά την διάρκεια της θητείας του στην Κεφαλονιά και να ευχηθούμε καλή θητεία με υγεία και δύναμη στον κ. Καραγεωργιάδη.

Γιώργος Χαλαβαζής 

DSC 0154DSC 0166DSC 0172

Φωτό κάτω: Οι κ. Ζουναλής και Καραγεωργιάδης, με εκπροσώπους του Τύπου της Κεφαλονιάς.

20240201 112343

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250