Π. Καππάτος: Επίσκεψη στην Υπ. Τουρισμού – ''Νέες ευκαιρίες για το μέλλον του Τουρισμού στα νησιά μας''

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 17:32

Π. Καππάτος: Επίσκεψη στην Υπ. Τουρισμού – ''Νέες ευκαιρίες για το μέλλον του Τουρισμού στα νησιά μας''

Επίσκεψη στην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να συζητήσουμε επί της εκδήλωσης που συνδιοργανώνει ο Δήμος Αργοστολίου με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας με θέμα: «Έρευνα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

στις τουριστικές επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς και παραγωγή εξειδικευμένων φυλλαδίων με προτάσεις για την επίτευξή της». Εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα 22/01/2024 στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Ακόμη με την κα Υπουργό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μελλοντικές δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα νησιά μας, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, για να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας και να συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο.

Συνεχίζουμε την συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου, τους Δήμους μας, τις τουριστικές επιχειρήσεις και τις αρμόδιες αρχές κρατώντας τον τουρισμό ψηλά στην ατζέντα και αναζητούμε πάντα νέες ευκαιρίες για το μέλλον της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη για την άψογη συνεργασία μας και την στήριξή της.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

pkappatos kefalogianni




00 inkefalonia general ad 300X250