F Zeen Retreats: ‘’Hμέρες Καριέρας’’ στην Κεφαλονιά - ‘’Πιστεύουμε στη σημασία της προσωπικής ανάπτυξης σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας’’

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 09:45

F Zeen Retreats: ‘’Hμέρες Καριέρας’’ στην Κεφαλονιά - ‘’Πιστεύουμε στη σημασία της προσωπικής ανάπτυξης σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας’’

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Inkefalonia 89,2 στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου , μίλησε η HR Manager του Ομίλου F Zeen Retreats Ειρήνη Καπετανάκη για τις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει στην Κεφαλονιά, την Παρασκευή 19/1 ώρα 10.00-17.00 στο Antico Café Del Corso, Λιθόστρωτο 7, Αργοστόλι.

«Τις προηγούμενες χρονιές οι «Ημέρες Καριέρας» είχαν πάει αρκετά καλά, είχαμε γνωρίσει άτομα με τα οποία συνεργαστήκαμε και από την Κεφαλονιά με τα οποία συνεχίζουμε και φέτος και είναι σημαντικό να έχουμε και ανθρώπους από τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Θέλουμε να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και θέλουμε και άτομα που είναι κάτοικοι της Κεφαλονιάς να είναι μέλη της ομάδας μας»

Η κα Καπετανάκη παρουσίασε για μια ακόμη φορά τον Όμιλο F Ζeen Retreats, ως μία οικογενειακή επιχείρηση και έναν χώρο που δραστηριοποιείται στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας που ξεκίνησε με βάση την Κεφαλονιά στον Λουρδά και επεκτείνεται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας . Αυτή τη στιγμή λειτουργεί ένα 5* στην Κεφαλονιά και αναμένεται εντός του 2024 να ξεκινήσει η λειτουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου αντίστοιχης κατηγορίας στην Αθήνα.

« Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία αυτή σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στο επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού που είναι και ο δικός μου τομέας, γιατί η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιτυχία του F Zeen Retreat, είναι φυσικά οι άνθρωποι μας, που με την συλλογική τους εμπειρία και γνώση μας ωθούν να προχωράμε μπροστά. Η κουλτούρα μας βασίζεται στις αρχές της αυτονομίας και της εμπιστοσύνης ενισχύοντας έτσι ένα υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας. Πιστεύουμε την σημασία της προσωπικής ανάπτυξης και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ομαδικής εργασίας σε ένα περιβάλλον χωρίς διακρίσεις όπου όλοι ενθαρρύνονται».

Η κα Καπετανάκη στην συνέχεια ενημέρωσε για το σε ποιους απευθύνονται οι «Ημέρες Καριέρας» όσον αφορά τα ηλικιακά όρια, την εμπειρία η όχι, την γνώση ξένων γλωσσών κλπ , περνώντας το μήνυμα ότι πάνω απ όλα τον Όμιλο τον ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που έχουν διάθεση να εξελιχθούν κατά την εργασία τους στον Όμιλο.

Έδωσε επίσης το στίγμα των event –Ημέρες Καριέρας-που θα διοργανώσει ο Όμιλος ανά την Ελλάδα με πρώτο αυτό της Κεφαλονιάς την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, για να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Στόχος και σκοπός των event, είναι να γνωρίσει ο όμιλος άτομα που ενδιαφέρονται για τον τουριστικό κλάδο και η στελέχωση της ομάδας του Ομίλου με άτομα «καλής» πάστας , ανεξαρτήτου εμπειρίας.

Σ αυτό το σημείο ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους ξεκινά και καταλήγει μία συνεργασία με τον Όμιλο.

Η κα Καπετανάκη δήλωσε ότι η σεζόν του 2023 ήταν μια πολύ καλή σεζόν για τον Όμιλο F Zeen Retreats και αναμένουν ένα καλύτερο ακόμα 2024, επισήμανε την ωφέλεια σχολής για τουριστικά επαγγέλματα στην Κεφαλονιά και τέλος κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για τις «Ημέρες Καριέρας» να συμμετάσχουν στο event του Ομίλου F Zeen Retreats την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 10.00-17.00 στο Antico Café Del Corso, Λιθόστρωτο 7 στο Αργοστόλι, κάνοντας γνωστά και τα τηλέφωνο στο οποία μπορεί να απευθυνθεί κάποιος -6973323515.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/f-zeen-retreats?si=0eea65deaea44303bced7fb4168dc89e&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250