Καππάτος: Ομιλία στην Βουλή για το Ν/Σ του Υπ. Δικαιοσύνης - «Η βίαιη εξτρεμιστική προπαγάνδα δεν θα διαδίδεται ανενόχλητη»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 13:47

Καππάτος: Ομιλία στην Βουλή για το Ν/Σ του Υπ. Δικαιοσύνης - «Η βίαιη εξτρεμιστική προπαγάνδα δεν θα διαδίδεται ανενόχλητη»

Ομιλία μου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το Ν/Σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο

«Η βίαιη εξτρεμιστική προπαγάνδα δεν θα διαδίδεται ανενόχλητη»

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης για την πρόληψη διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Στην τοποθέτησή μου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης επισήμανα ότι πρόκειται για μια νομοθετική πρωτοβουλία αιχμής στον χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο ίντερνετ με τις υποθέσεις που συχνά ερευνώνται να θεωρούνται νομικά ως «αχαρτογράφητες» εξαιτίας του ασαφούς νομοθετικού πλαισίου.

Επιπλέον, τόνισα ότι βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η προστασία των πολιτών από την τρομοκρατία, βάζοντας οριστικό τέλος στη διάδοση μηνυμάτων της τρομοκρατίας, ενισχύοντας παράλληλα τις αξιόπιστες φωνές της κοινωνίας μας με απώτερο στόχο να καταπολεμήσουμε αυτή τη σύγχρονη απειλή υπεύθυνα, αποφασιστικά και συλλογικά.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την τοποθέτησή μου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://shorturl.at/oFIJK

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

368510502 6648626618593060 5705775528178342689 n

 




00 inkefalonia general ad 300X250