Στανίτσας στον COSMOS 96,5: «Παρουσία του Υπουργού θα συζητηθεί ξανά το θέμα για ολοχρονική σύνδεση με την Πάτρα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 10:54

Στανίτσας στον COSMOS 96,5: «Παρουσία του Υπουργού θα συζητηθεί ξανά το θέμα για ολοχρονική σύνδεση με την Πάτρα»

Στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, με αφορμή το Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης που θα πραγματοποιηθεί από 26 Οκτωβρίου έως 30 Οκτωβρίου.

 

Ο κος Στανίτσας Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επίσκεψή του νέου Περιφερειάρχη στην Ιθάκη, τονίζοντας ότι ο ίδιος έμαθε από τα ΜΜΕ ότι ο κος Τρεπεκλής βρέθηκε στο νησί.

Για το Φεστιβάλ σημείωσε ότι είναι η 2η χρονιά που γίνεται και ερωτηθείς για το ότι γίνεται εκτός τουριστικής περιόδου, απάντησε πως το Φεστιβάλ γίνεται για τους ανθρώπους του νησιού καθώς οι χειμώνες στα νησιά είναι δύσκολοι. Παράλληλα σημείωσε ότι κατά την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας στην Ιθάκη στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με φορείς του νησιού αλλά και με την ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Ιθάκη για σταθερή και ολοχρονική σύνδεση με την Πάτρα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την προεδρεία της ΠΕΔΙΝ με την προϋπόθεση ότι κανένας Δήμαρχος Κεφαλονιάς δεν θα θελήσει να θέσει υποψηφιότητα.

Ακούστε την συνέντευξη




00 inkefalonia general ad 300X250