H ΔΕΕΠ για την επίσκεψη στην Κεφαλονιά των βουλευτών της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 08:51

H ΔΕΕΠ για την επίσκεψη στην Κεφαλονιά των βουλευτών της ΝΔ

Δ.Ε.ΕΠ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τον βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρο Κυριάκη και Β Πειραιά κ. Γιώργο Βρεττάκο επισκέφθηκε το νησί μας το προηγούμενο διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους ήταν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου συνομίλησαν με τον διοικητή κ. Μαρτίνη παρουσία του Βουλευτή Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτου. Στη συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης για συνάντηση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του ψηφοδελτίου της Ρόδης Κράτσα «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε Νησί Ψηλά» και κομματικά στελέχη.

Στις δηλώσεις τους προς τα ΜΜΕ ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους ότι η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ζήτησαν από τα μέλη της ΝΔ να λειτουργήσουν για άλλη μια φορά συντεταγμένα και ομαδικά, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ΔΕΕΠ βρέθηκαν ακόμη ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης συνοδευόμενος από τον Πρ. της ΠΕΔΙΝ κ. Αλέξανδρο Παρίση, συμμετέχοντας στη συζήτηση και προτρέποντας όλους να δώσουν για άλλη μια φορά ενωμένοι τη μάχη, ώστε το Ιόνιο να είναι γαλάζιο την επομένη των εκλογών.

Την δεύτερη ημέρα της περιοδείας, το κλιμάκιο της ΝΔ, με τον Βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό, τους υποψήφιους περιφ. συμβούλους, καθώς και κομματικά στελέχη της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο της Αγιάς Θέκλης, του οποίου την αποκατάσταση και επίβλεψη είχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους του και ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του δεσμευόμενοι ότι θα συμβάλουν στην κάλυψη αυτών.

Ο προεκλογικός αγώνας για τη μεγάλη νίκη της Ρόδης Κράτσα και του συνδυασμού της «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά» συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση. Σύμμαχός μας είναι οι συμπολίτες μας και το ήθος του αγώνα μας!

ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

1 22 23 1467




00 inkefalonia general ad 300X250