Παναγής Καππάτος: Επίσκεψη στο ΚΔΗΦ της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι για τον αγιασμό του νέου εκπαιδευτικού έτους

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 15:43

Παναγής Καππάτος: Επίσκεψη στο ΚΔΗΦ της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι για τον αγιασμό του νέου εκπαιδευτικού έτους

Σήμερα το πρωί είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι, με αφορμή τον αγιασμό για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους.

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο και την πρόεδρο του κέντρου κα. Σοφία Μαροπούλου Ζαφειράτου ευχήθηκα στους ωφελούμενους που απασχολούνται, καθώς επίσης και στο προσωπικό που στελεχώνει το κέντρο καταβάλλοντας καθημερινά μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, μια εκπαιδευτική χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές δημιουργικές δράσεις.

Η λειτουργία της δομής συνεχίζει αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια να διασφαλίζει την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση και κοινωνικοποίηση των ωφελούμενων, θέτοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρει, εναρμονισμένη πάντα με τα απαιτούμενα κριτήρια και τις προδιαγραφές για την ορθή λειτουργίας της.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί της προσπάθειας της άξιας Προέδρου και όλων των μελών της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων», στοχεύοντας στην ισότιμη πρόσβαση και την ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων ωφελούμενων στην κοινωνική ζωή.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

pkappatos 1 pkappatos 2pkappatos 3pkappatos 4pkappatos 5




00 inkefalonia general ad 300X250