Μια όμορφη πρωτοβουλία με συναυλία αλληλεγγύης στο Αργοστόλι, για τους πληγέντες της Θεσσαλίας! - Ποιοι συμμετέχουν

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 20:43

Μια όμορφη πρωτοβουλία με συναυλία αλληλεγγύης στο Αργοστόλι, για τους πληγέντες της Θεσσαλίας! - Ποιοι συμμετέχουν

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», για την διοργάνωση συναυλίας αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel.

Τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου Ρωσσέτος Λούζης ο οποίος μας καλεί  όλους να συμμετέχουμε στη συναυλία αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης στις 8  το βράδυ.

Σε αυτή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ανάγνωση ποιημάτων από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πάνο Βαρδάκο, μια σύμπραξη των Κανταδόρων Αργοστολίου και κανταδόρων της Λειβαθούς υπό την διεύθυνση των Βασίλη Καλογηρά και Σπύρο Θεοτοκάτο, την Ευαγγελία Φραγκιά που με το πιάνο της θα συνοδέψει μουσικά την Σταυρούλα Πολλάτου και την Ματίνα Παπαγεωργίου και τέλος τον Μάκη Πετράτο και τις Μαύρες Γάτες με πιο σύγχρονα ακούσματα.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται φορτηγά του Δήμου Αργοστολίου έτσι ώστε να συλλέγουν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία.

Ο κ. Λούζης τόνισε την μέγιστη σημασία της εκδήλωσης αυτής αλλά και τη διαχρονική συμβολή της Μαντολινάτας Αργοστολίου σε παρόμοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που έχει βιώσει η χώρα μας κατά καιρούς.

Ακόμη ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αργοστολίου αλλά και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιώργο Τσιλιμιδό για την στήριξη του στην εκδήλωση αυτή.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιλιμιδός υπογράμμισε ότι ''όλοι οι πολίτες οφείλουν να συμβάλλουν φέρνοντας είδη πρώτης ανάγκης για να στηριχθούν οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία που μέσα σε λίγες ώρες είδαν τους κόπους μιας ζωής να εξαφανίζονται κάτω από τα νερά. Είναι αναγκαίο να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Ο Δήμος Αργοστολίου ήδη θα στείλει την πρώτη αποστολή βοήθειας το ερχόμενο Σάββατο''.           

Στο πάνελ βρέθηκαν επίσης η Σταυρούλα Πολλάτου, ο Βασίλης Καλογηράς και ο Σπύρος Θεοτοκάτος, οι οποίοι επίσης τόνισαν την σημασία της συναυλίας αυτής.

Πολλά μπράβο γι αυτή την όμορφη πρωτοβουλία αλληλεγγύης 

DSC 0002DSC 0003DSC 0006DSC 0009DSC 0010DSC 0013DSC 0014DSC 0020DSC 0025




00 inkefalonia general ad 300X250