Δελτίο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με την ανεργία και τη νεολαία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 11:27

Δελτίο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με την ανεργία και τη νεολαία

Οι κάτοικοι του νησιού μας δεινοπαθούν καθημερίνα από τα αβάστακτα οικονομικά μέτρα,την ανεργία,τους χαμηλούς μισθούς και συντάξεις.Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν φτάσει την χώρα μας στα όρια της εξαθλίωσης.Στην Ν.Ε. Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης κυριαρχεί η απογοήτευση των παιδιών μας για το αύριο στο νησί μας και στην χώρα μας γενικότερα.

Παιδιά που χρόνια έλειπαν στο εξωτερικό για σπουδές μας στέλουν μηνύματα για το πόσο τους λείπει το νησί μας,ενώ μοιράζονται μαζί μας τα όνειρα τους να δημιουργήσουν στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη την δική τους δουλειά. Η γενικότερη οικονομική κατάσταση τους κρατάει μακρία.

Η νεολαία του νησιού μας βλέπει καθημερίνα τους ορίζοντες της να κλείνουν καθώς οι θέσεις εργασίας μειώνονται με δραματικό ρυθμό. «Ο χειμώνας περνάει με ταμείο ανεργίας και περιμένωντας το καλοκαίρι για μία εποχιακή δουλειά βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που κυβερνούν τον τόπο μας να υπόσχονται αύξηση του τουρισμού και νέες θέσεις εργασίας! Πού είναι; Οι είκοσι μέρες τον Αυγουστό είναι τουρισμός»; μας λέει χαρακτηριστικά ένας 25χρόνος από την Σάμη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι συμπαραστεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των πολιτών της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης που υποφέρει από τα δυσβάσταχτα μέτρα του μνημονίου που ψήφισε η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Είμαστε αντίθετοι στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ

Διαμαντάτος Γεράσιμος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250