Γιώργος Παξινός: Μετά απο 41 χρόνια αποχωρώ απο το Κέντρο Υγείας Ιθάκης- Το Υπ. Υγείας αρνήθηκε την παράταση της παραμονής μου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 16:00

Γιώργος Παξινός: Μετά απο 41 χρόνια αποχωρώ απο το Κέντρο Υγείας Ιθάκης- Το Υπ. Υγείας αρνήθηκε την παράταση της παραμονής μου

ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Αγαπητοί συμπολίτες

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά 41 χρόνια υπηρεσίας στην Δημόσια υγεία της Ιθάκης, εκ των οποίων 27 σαν Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, ο κύκλος ολοκληρώνεται με την συνταξιοδότησή μου στο τέλος Ιουνίου μετά την άρνηση του Υπουργείου Υγείας για παράταση της παραμονής μου, μέχρι τον διορισμό αντικαταστάτη μου, ή τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός στην Ιθάκη πολλαπλασιάζεται.

Πρέπει να πω, κάνοντας τον απολογισμό, ότι αποχωρώ ικανοποιημένος καθώς οι παροχές υπηρεσιών υγείας στο νησί, το 1983 που ανέλαβα, ήταν σε νηπιακή για να μη πω σε τριτοκοσμική κατάσταση.

Σήμερα παραδίδω ένα κέντρο υγείας πλήρως εξοπλισμένο, με δυνατότητα να παρέχει όχι μόνο πρωτοβάθμιες, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, με τους οποίους συμπορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο υγείας, για την άψογη συνεργασία και την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Επιθυμώ ακόμη να ευχαριστήσω και όλους εσάς για την υπομονή και την κατανόησή σας στις δύσκολες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετωπίσαμε μαζί.

Αποχαιρετώντας τέλος από την θέση του Διευθυντή του κέντρου υγείας όλες και όλους, ευχαριστώ για ότι πετύχαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα στον καθένα σας προσωπικά και στις οικογένειές σας.

Οφείλω ακόμη να ευχαριστήσω την σύζυγό μου για την κατανόηση και την στήριξή της, γιατί παρότι της υποσχέθηκα ότι θα παραμέναμε μόνο λίγα χρόνια στην Ιθάκη τελικά παραμείναμε, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας, μια ολόκληρη ζωή και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της διοίκησης του κέντρου υγείας μετά την αποχώρησή μου.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την εξαίρετη συνεργάτιδά μου για πολλά χρόνια Παθολόγο Αναστασία Σκαρμέα, που είναι ευτύχημα ότι υπηρετεί στο κέντρο υγείας και, με την οποία κατορθώσαμε να καλύπτουμε εφημεριακά την Ιθάκη ολόκληρο τον χρόνο, δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας στους συμπατριώτες μας και της εύχομαι κουράγιο και υπομονή.

Αντίο και στο επανιδείν, ασκώντας την Καρδιολογία, σαν ιδιώτης πλέον, στο Διαγνωστικό Κέντρο, από τον Σεπτέμβριο.

Γιώργος Παξινός




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250