Χριστόφορος Παπανικολάτος: ''Γιατί ΚΚΕ...''

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 09:27

Χριστόφορος Παπανικολάτος: ''Γιατί ΚΚΕ...''

Οι εκλογές της 25ης Ιούνη θα πρέπει να βρούν ακόμα πιο ενισχυμένο το Κ.Κ.Ε., γιατί είναι το μόνο Κόμμα που εγγυάται ότι θα κάνει στ' αλήθεια μαχητική, γνήσια, λαϊκή και αποτελεσματική αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση από την σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων αφού ψήφισαν αντίστοιχα το 40% και το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ της τελευταίας τετραετίας.

Γιατί δεν θα πρέπει η λαϊκή ψήφος να σκορπίσει σε μικρά κόμματα « μιας χρήσης» που θα γίνουν την επομένη των εκλογών συνοδοιπόροι και αβανταδόροι της αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν. Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους στο ΚΚΕ μπορούν την επόμενη των εκλογών να λένε δικαιωματικά ότι ψήφος σε αυτό είναι κερδισμένη ψήφος.

Γιατί η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. έχει αυτόματη αντανάκλαση στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση των λαϊκών αγώνων για την ανακούφιση των εργαζομένων και των δοκιμαζόμενων λαϊκών νοικοκυριών, για να πάρει άμεσα ανάσες ανακούφισης ο λαός, για να εμποδιστούν αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα, για να έχει ο λαός νέες κατακτήσεις, για να δυναμώσει εν τέλει η προοπτική για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας άλλης με κριτήριο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Παπανικολάτος Χριστόφορος

Συνταξιούχος Ναυτεργάτης

Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού




00 inkefalonia general ad 300X250