ΕΛΜΕΚΙ: Να διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 10:44

ΕΛΜΕΚΙ: Να διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ!

Κανένας κόπος και καμία θυσία των συμβασιούχων εκπαιδευτικών δε θα πάει χαμένη εξαιτίας ενός ψηφιακού λάθους!

Τις τελευταίες μέρες συναντώνται πάρα πολλά παραδείγματα συναδέλφων συμβασιούχων που βλέπουν στον πίνακα του ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού) λάθος καταχωρίσεις ή και πολλές φορές μη καταχωρίσεις των μεταπτυχιακών τους, των πτυχίων Αγγλικών, ακόμη και των πιστοποιητικών τέκνων που πρέπει να φαίνονται για τη μοριοδότηση στους πίνακες του ΑΣΕΠ.

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε σημαία της το περιβόητο «ψηφιακό κράτος», φαίνεται για άλλη μια φορά ότι αυτό είναι αποτελεσματικό για να πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, την υπέρογκη φορολογία μας, να χάνουμε τα σπίτια μας από τους πλειστηριασμούς, αλλά όχι για να μπούνε απλά σε ένα πρόγραμμα αυτά που με κόπους και θυσίες έχουμε ακριβοπληρώσει για να αποκτήσουμε.
Μέσα σε όλη αυτή την αγωνία των συμβασιούχων εκπαιδευτικών έρχεται να προστεθεί και η ειρωνία ή στην καλύτερη το αλαλούμ από διευθύνσεις εκπαίδευσης και Υπουργείο σχετικά με τις ευθύνες για τη διόρθωση των λαθών και των παραλείψεων.
Φτάνει πια! Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν το λογικό!
Να καταχωρηθούν σωστά από το κράτος όλα αυτά τα «προσόντα» που το ίδιο ζητά από αυτούς για να μπορούν να είναι στις λίστες του ΑΣΕΠ.
Κανένας συνάδελφος να μην αδικηθεί λόγω λάθους της πλατφόρμας ή του Υπουργείου!
Καλούμε τους συναδέλφους
• να ενημερώνουν άμεσα το σωματείο για τυχόν παραλείψεις και προβλήματα.
• Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29/5/2023, ώρα 1.30 μμ σε κινητοποίηση στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας να απαιτήσουμε άμεση επίλυση του προβλήματος.

Καλούμε την ΟΛΜΕ να πάρει θέση για το ζήτημα.
Αργοστόλι 28/5/2023
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ