Γεωργία Καππάτου: "Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 11:55

Γεωργία Καππάτου: "Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε"

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Θιακοκεφαλονίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους εκείνους που μας άκουσαν και σκέφθηκαν μια διαφορετική επιλογή.
Προσωπικά, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.
Οφείλω μια ξεχωριστή αναφορά στους συγχωριανούς μου στα Δηλινάτα για την αγάπη τους, σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους, όπως επίσης και στους Θιακούς γιατί με κατέταξαν πρώτη στην σταυροδοσία. Ως υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, μαζί με όλα τα στελέχη, δώσαμε έναν αγώνα για να ακουσθεί η φωνή μας, για να έρθει ξανά η κοινωνία στο προσκήνιο.
Σε αυτήν την ολιγόμηνη προεκλογική εκστρατεία, ζήσαμε όμορφες στιγμές, αποκτήσαμε νέες εμπειρίες ζωής, γίναμε ομάδα ,παρέα, φίλοι.
Η προεκλογική μας παρουσία αναγνωρίσθηκε από όλους, ως η καλύτερη.
Καταθέσαμε προτάσεις, ιδέες, πολιτική σκέψη και λόγο, ακούσαμε τον κόσμο και τα προβλήματά του, την στιγμή που κάποιοι άλλοι ασχολιόντουσαν με ίντριγκες, έριδες, πισώπλατα μαχαιρώματα, με το ποιος κρύβεται πίσω από ψεύτικα προφίλς. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.
Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική δύναμη πλέον, που μπορεί να σταθεί ως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, απέναντι στις πολιτικές που πλήττουν την μεσαία και χαμηλή τάξη, μέσα από ένα πρόγραμμα θετικό, αισιόδοξο, μεταρρυθμιστικό.
Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όχι για να μοιράσει καρέκλες, αλλά για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Να υπηρετήσει αρχές και αξίες.
Χωρίς λαϊκισμό και με έντιμο αγώνα, αρχίζει η επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης στο πολιτικό προσκήνιο, με γνώμονα το δίκαιο, την αλληλεγγύη και την ευρωπαϊκή προοπτική.
Μαζί μπορούμε να χαράξουμε έναν νέο δρόμο Αλλαγής για τα νησιά μας , μαζί με το ψηφοδέλτιο της Ανανέωσης, της Ενότητας και της Ελπίδας.
Είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα. Θα συνεχίσουμε να ζούμε στα νησιά και να βιώνουμε τα προβλήματα που μαστίζουν τους τόπους μας.
Καλούμε όλους τους Θιακοκεφαλονίτες να έρθουν κοντά στο ΠΑΣΟΚ .
Για την επόμενη μέρα στα νησιά μας. Συγχαρητήρια σε όλους για τον αγώνα που έδωσαν και καλή δύναμη στην νέα προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε. Η μάχη συνεχίζεται.»

Γεωργία Καππάτου
Υποψήφια βουλευτρια ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στις εκλογές τις 21ης Μαίου

 




00 inkefalonia general ad 300X250