Το ΠΑΜΕ για την κάλυψη των γεγονότων της Πρωτομαγιάς από μερίδα ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2013 14:56

Το ΠΑΜΕ για την κάλυψη των γεγονότων της Πρωτομαγιάς από μερίδα ΜΜΕ

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι, κατά την κάλυψη των γεγονότων της φετινής πρωτομαγιάς στο Αργοστόλι, μερίδα τοπικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων είτε έδωσαν απλόχερο (και ενίοτε αποκλειστικό) βήμα στη Χρυσή Αυγή είτε υιοθέτησαν το ρατσιστικό – φασιστικό σκεπτικό της αλλά και την απεργοσπαστική προσπάθεια των εφοπλιστών του «Νήσος Κεφαλονιά».

Εξισώνουν το δηλητήριο εναντίον των μεταναστών με την αγαθοεργία και την αλληλεγγύη και μάλιστα αναρωτιούνται γιατί το ΠΑΜΕ δεν προβαίνει σε ανάλογες ενέργειες!!! Και τα γράφουν αυτά οι ίδιοι που αποσιωπούν συστηματικά τις πρωτοβουλίες αληθινής αλληλεγγύης από το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα πανελλαδικά και τοπικά. Έκαναν τα στραβά μάτια στους ναζιστικούς χαιρετισμούς και έκλεισαν τα αυτιά στις αισχρολογίες του υποκόσμου που εκτόξευσαν οι χρυσαυγίτες. Κατά τη γνώμη τους οι ΠΑΜίτες έπρεπε να κάτσουν σούζα, ανεχόμενοι να ψάλλουν τον «ύμνο στη ελευθερία» οι φυσικοί και πολιτικοί απόγονοι των δολοφόνων του Δίστομου και των Καλαβρύτων, των Μουζακάτων και των Αργινίων!!! Δεν είναι ότι αγνοούν αυτά και τις εκατόμβες των θυμάτων σε όλο τον κόσμο από τη ναζιστική θηριωδία, είναι ότι στηρίζουν καλυμμένα ή απροκάλυπτα τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα εξαγνίζουν τους απεργοσπάστες εφοπλιστές. Αποσιωπούν ότι λίγο έλειψε να σκοτώσουν ανθρώπους, αφού σήκωσαν καταπέλτη με μέλη της ομάδας περιφρούρησης πάνω!! Λοιδορούν, προσπαθώντας να απαξιώσουν το ταξικό κίνημα και μιλούν για «αγώνες εκ του ασφαλούς»!! Κι αυτό τη στιγμή που όλοι οι κρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί είχαν ενεργοποιηθεί και τεθεί στην υπηρεσία των εφοπλιστών. Καλύπτουν και στηρίζουν συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου, δείχνοντας ως ένοχο όσους πολεμούν αυτή την πολιτική. Καλύπτουν το φιλορατσιστικό τους παραλήρημα πίσω από τα χιλιοειπωμένα για την «τουριστική εικόνα» του νησιού.

Είναι γεγονός ότι οι εν λόγω δημοσιογράφοι (και «αρθρογράφοι») είναι σε άμεση επαφή με τα επίσημα αστικά κόμματα. Μάλιστα κάποιοι ήταν υποψήφιοι είτε σε γενικές είτε σε τοπικές εκλογές. Αποδεικνύεται ότι η στήριξη της Χρυσής Αυγής αποτελεί επιλογή του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος της σήψης και της εκμετάλλευσης. Επιχειρηματικοί όμιλοι, κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου, ΜΜΕ, εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού.

Το ΠΑΜΕ καλεί το λαό της Κεφαλονιάς να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να κάνει δική του υπόθεση την ταξική αλληλεγγύη, την απομόνωση των φασιστοειδών και όσων τους υποθάλπουν.




00 inkefalonia general ad 300X250