Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς: ''Με απορία πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση που υπογράφουν κάποιοι κύριοι-κυρίες ως εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ληξουρίου''

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 19:10

Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς: ''Με απορία πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση που υπογράφουν κάποιοι κύριοι-κυρίες ως εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ληξουρίου''

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 

''Με απορία πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση που υπογράφουν κάποιοι κύριοι-κυρίες ως εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου''

Επειδή γνωρίζουμε ότι στο εν λόγω ίδρυμα δεν υπάρχει σωματείο εργαζομένων θα παρακαλούσαμε να δημοσιευτεί η λίστα με τους υπογράφοντες εργαζόμενους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς & Ιθάκης σαν θεσμικό όργανο δεν κάνει ψευδείς ανακοινώσεις ούτε φυσικά καταφέρεται κατά άλλων εργαζομένων.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας διότι εκλαμβάνουμε την φράση περί «ψευδών ανακοινώσεων θεσμικών οργάνων» ως μια μορφή συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στη δομή καθώς κι όλοι οι κάτοικοι της Παλικής, είναι βέβαιο ότι είναι μαζί μας στη προσπάθεια να μείνει η συγκεκριμένη ιατρός, αλλά και κάθε ιατρός στο νησί μας.

Συμφωνούμε με τη διενέργεια Ε.Δ.Ε. για να δοθεί λύση στο χρονίζον απ’ ότι φαίνεται ζήτημα της απομάκρυνσης ιατρών από τη συγκεκριμένη δομή (τρίτο ανάλογο περιστατικό τον τελευταίο 1,5 χρόνο).

Η Ε.Δ.Ε. θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με τρόπο αδιάβλητο και ο διενεργών να μην προέρχεται από τις υγειονομικές μονάδες του νησιού μας.

Δια της παρούσης να γίνει σε όλους αντιληπτό ότι θα υπερασπιστούμε όλους τους συναδέλφους μας με κάθε πρόσφορο, νόμιμο και ηθικό μέσο. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος μας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΚ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Φισφής Ιωάννης Μιχαηλίδης Ανδρέας




00 inkefalonia general ad 300X250