Έκλεισε τις πόρτες το «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» - Με σκάφη εισήλθαν ιδιοκτήτες και μέλη του πληρώματος - Μέλη του ΠΑΜΕ στο λιμάνι [VIDEO]

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 20:56

Έκλεισε τις πόρτες το «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» -  Με σκάφη εισήλθαν ιδιοκτήτες και μέλη του πληρώματος - Μέλη του ΠΑΜΕ στο λιμάνι [VIDEO]

Νεώτερη ενημέρωση  20.49

Αποχώρησε από το λιμάνι του Αργοστολίου, λίγο μετά τις 20.00, το Νήσος Κεφαλονιά  με προορισμό την Κυλλήνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το πλοίο αναμένεται να εκτελέσει απόψε το δρομολόγιο Κυλλήνη  - Αργοστόλι, μόλις ολοκληρωθεί η 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει το συνδικαλιστικό όργανο των Ναυτικών «ΠΝΟ» ένα λεπτό μετά τις 00.00.

Δείτε το VIDEO στο τέλος της ανάρτησης

Αρχική δημοσίευση

Κλειστές βρήκε τις πόρτες του «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» η πορεία από μέλη του ΠΑΜΕ που έσπευσαν γύρω στις 15.30 να εισέλθουν στο λιμάνι.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση των μελών του ΠΑΜΕ από τις 6 το πρωί με σκοπό την εμπόδιση απόπλου του πλοίου.

Οι συνδικαλιτές του ΠΑΜΕ είχαν αναλάβει την περιφρούρηση του πλοίου, αλλά για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους οι πόρτες έκλεισαν.

Λίγο αργότερα , μέλη της οικογένειας Λυκούδη που έχουν την ιδιοκτησία του πλοίου και μέλη του πληρώματος εισήλθαν στο «Νήσος Κεφαλονιά» από την πλευρική πόρτα με σκάφη, ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ φώναζαν συνθήματα.

Το ΠΑΜΕ για το κλείσιμο του καταπέλτη

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ οι καταπέλτες του πλοίου σηκώθηκαν απροειδοποίητα παρόλο που υπήρχαν 5 συνδικαλιστές που περιφρουρούσαν την κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για το κλείσιμο του καταπέλτη

Η εταιρεία ''Kefalonian Lines'', σεβόμενη το δικαίωμα των ναυτικών του πλοίου ''Νήσος Κεφαλονιά'', για την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία του συνδικαλιστικού τους όργανο Π.Ν.Ο., ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα σημερινά δρομολόγια του πλοίου, από τα λιμάνια Αργοστόλι - Κυλλήνη - Πόρος.

Για την ασφάλεια του πλοίου, καθώς και την διασφάλιση της απαιτούμενης ανάπαυσης των μελών του πληρώματος, κρίθηκε σκόπιμο από τον Πλοίαρχο, το κλείσιμο του καταπέλτη του πλοίου και ενώ το πλοίο συνεχίζει να παραμένει εκλιμενισμένο στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Η εταιρεία μας σεβόμενοι όμως και το δικαίωμα των επιβατών του πλοίου, για μεταφορά αυτών στον επιλεχθέντα προορισμό τους, θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο, από το λιμάνι της Κυλλήνης προς το Αργοστόλι, αντί της 22.00 (01/05) στις 00.05 (02/05), δηλαδή μετά την λήξη της απεργίας.

Δείτε τα αποκλειστικά VIDEO

https://youtu.be/Zh1UpKPt2RI

https://youtu.be/wkLCaS_bOuE

Αποχώρηση ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

https://youtu.be/K6YZsclwoz8




00 inkefalonia general ad 300X250