Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 14:30

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ»

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς

                «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ»

     Το Σάββατο 22 Απρίλη (το μετά το Πάσχα) και ώρα  11 πρωινή, στο Εργατικό Κέντρο Αργοστολίου θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση μας, εκδήλωση που είχε ανασταλεί στα χρόνια της πανδημίας.

     Απέναντι στην μόνιμα απαξιωτική έως και εγκληματική συμπεριφορά όλων των μεταπολεμικών Κυβερνήσεων –πλην μιας περιόδου, της εποχής του Γ.Ανωμερίτη και κάπως της τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ)- προς τους συνταξιούχους ναυτικούς, ιδίως τους ποντοπλόους, ένας μόνο αποτελεσματικός τρόπος αντίδρασης υπάρχει: Το δυνάμωμα της «φωνής» μας, με κάθε εφικτό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, παραμονές εκλογών, ακόμη και η απλή παρουσία στη Γενική Συνέλευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων συναδέλφων, ανεξάρτητα φύλλου, είναι ο ενδεδειγμένος και εφικτός τρόπος αντίδρασης. Αν δε μας θεωρούν πρόχειρες Ιφιγένειες να μας θυσιάζουν για να κερδίζουν οι Αγαμέμνονες (ακόμη κι’απ’την τελευταία αύξηση συντάξεων περί το 7,5% - γύρω στα 100 Ευρώ το μήνα- εμάς ουσιαστικά μας απέκλεισαν, φταίμε κι’εμείς. Μεμονωμένες , παραπονιάρικες φωνές δεν φτάνουν στ’αυτιά των αρχόντων μας τωρινών ή επίδοξων.  Γιαυτόν τον λόγο δημοσίως προσκαλούμε τους Τοπικούς επίδοξους και νυν πολιτευτές να παραστούν στην Γ.Σ. μας και να τοποθετηθούν σε όσα θα ειπωθούν.

     Με ιδιαίτερη δε χαρά θα υποδεχτούμε και κάθε φίλο, φίλη, συμπολίτη-συμπολίτισσα που θα θελήσει να παραστεί, έστω από περιέργεια.

                             Το Δ.Σ. του Συλλόγου




00 inkefalonia general ad 300X250