Ευχαριστήριο της οικογένειας Νεοφύτου προς το Νοσοκομείο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 08:57

Ευχαριστήριο της οικογένειας Νεοφύτου προς το Νοσοκομείο Αργοστολίου

Ευχαριστήριο

Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Αργοστολίου Αθανάσιο Κασπίρη, τον χειρουργό Γιάννη Γιατράκο, τις αναισθησιολόγους Μελίνα Γρηγοράτου και Χρυσούλα Λακάκη, την υπεύθυνη προϊσταμένη του χειρουργείου Μαρίνα Τυπάλδου – Βαλσαμή που κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σώσουν τον υπερήλικα Πατέρα μας Φώτη Νεόφυτο όταν επειγόντως χρειάστηκε να υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση.
Ευχαριστούμε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες και την φροντίδα που πρόθυμα του προσέφεραν και την πραγματικά άψογη συμπεριφορά τους όλες τις ημέρες της νοσηλείας του.
Πολύ θετική εντύπωση η καθημερινή επίσκεψη του Διοικητή του νοσοκομείου κυρίου Δημήτρη Μαρτίνη στους θαλάμους και τα δωμάτια των ασθενών.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Άνθρωπο-γιατρό Γιάννη Γιατράκο, που κλήθηκε μεσάνυχτα Κυριακής στο νοσοκομείο λόγω απροσδόκητης επιδείνωσης της κατάστασης του Πατέρα μας, για τις προσπάθειες του να τον κρατήσει στην ζωή και για την τόσο ανθρώπινη συμπεριφορά του και συμπαράστασή του σε εμάς μέχρι το τέλος.

Τα παιδιά του Φώτη Νεόφυτου
Γεράσιμος Νεόφυτος και Κατερίνα Μουίκη
Σοφία Νεοφύτου και Κώστας Γκοτσόπουλος

Τα εγγόνια του
Χρύσα και Ειρήνη Γκοτσοπούλου
Φώτης Νεόφυτος
Φρόσω Νεοφύτου και Αλέξης Αθανασάτος




00 inkefalonia general ad 300X250