Φαρανατούρης στον COSMOS 96,5 για επίσκεψη Τσίπρα στην Κεφαλονιά - "Δεν έρχεται για λίγες ώρες, αλλά για να μιλήσει με κόσμο και να κυκλοφορήσει σε Αργοστόλι & Ληξούρι"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 08:43

Φαρανατούρης στον COSMOS 96,5 για επίσκεψη Τσίπρα στην Κεφαλονιά - "Δεν έρχεται για λίγες ώρες, αλλά για να μιλήσει με κόσμο και να κυκλοφορήσει σε Αργοστόλι & Ληξούρι"

O υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νικόλας Φαραντούρης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, στην Κεφαλονιά.

«Θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για μια ακόμα φορά στο νησί μας τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και τιμητικό ανεξάρτητα από τα πολιτικά φρονήματα του καθενός, ότι η Κεφαλονιά για τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί προτεραιότητα και δεν υπάρχει πιο ευδιάκριτος τρόπος να το δείξει από το να επιλέξει την Κεφαλονιά. Όχι για μερικά λεπτά ή μερικές ώρες. Έρχεται για να μιλήσει με κόσμο, να δει ανθρώπους, να κυκλοφορήσει και στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα άνθρωπος που θέλει να έρχεται σε επαφή με άλλους, να ακούει απόψεις…

Το πιο σημαντικό και για εμάς τους υποψηφίους είναι ότι ο Πρόεδρος θα είναι για μια ακόμα φορά δίπλα μας και αυτό δείχνει και την σημασία που δίνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση στην Κεφαλονιά. Δεν έρχεται ούτε συγκυριακά ούτε διεκπεραιωτικά . Έρχεται επειδή αγαπά και πιστεύει την Κεφαλονιά. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από την Νομαρχιακή Επιτροπή, και καλώ και εγώ τον κόσμο να βρίσκεται μαζί μας την Μεγάλη Πέμπτη».

Επίσκεψη στον Σταυρό Ιθάκης

«Βρεθήκαμε στην Ιθάκη, συνομιλήσαμε με πολίτες και η συγκέντρωση στον Σταυρό ήταν καταπληκτική και μιλήσαμε για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ιθάκη και την Κεφαλονιά, γιατί αν κάτι πάει καλά στην Κεφαλονιά πάει καλά και στην Ιθάκη. Οι Θιακοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι έβαλαν πλάτη για τα αναπτυξιακά έργα στην Ιθάκη και για την ακτοπλοϊκή σύνδεση. Αντιμετωπίζουμε συνολικά τα θέματα και αυτό υπάρχει και στο πρόγραμμά μας. Σύντομα θα πραγματοποιήσουμε και την παρουσίαση του προγράμματός μας στην Κεφαλονιά».




00 inkefalonia general ad 300X250