Η υποψήφια Βουλεύτρια της ΝΔ Σμαράγδα Σαρδελή στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 12:56

Η υποψήφια Βουλεύτρια της ΝΔ Σμαράγδα Σαρδελή στον COSMOS 96,5

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 ,στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με την Δημοσιογράφο Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε η Επιχειρηματίας  από την Ιθάκη Σμαράγδα Σαρδελή, μετά την ανακοίνωση της ως υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές του Μαίου. 

« Όσον αφορά την αργοπορία της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της ΝΔ, «κάλιο αργά παρά ποτέ». Ίσως είναι πιο δύσκολο γιατί είναι περιορισμένος ο χρόνος , αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Από τα γεννοφάσκια μου είμαι με την παράταξη της ΝΔ, είναι η ιδεολογία μου και της οικογένειας μου, προέρχομαι από αυτό το χώρο και έχω δώσει τον καλύτερο εαυτό μου».

« Είμαι παντρεμένη , μητέρα δύο παιδιών και  ζώ στην Ιθάκη όπου και έχω επιχείρηση. Υπήρξα Έπαρχος Ιθάκης  και Αντιπεριφερειάρχης μικρών νησιών και νησιωτικής πολιτικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων . Τώρα κάνω αυτό το τόλμημα γιατί θεωρώ ότι η παράταξη θα έπρεπε να βοηθηθεί και μας έχει ανάγκη όλους. Εκτός της παράταξης  μας έχει ανάγκη και ο κόσμος και ο τόπος και τα παιδιά μας. Πιστεύω ότι με τον οποιονδήποτε τρόπο, λίγο  η πολύ, θα μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ την παράταξη της ΝΔ αλλά και τα νησιά μας που τόσο αγαπώ. Θα ήθελα την εμπιστοσύνη και την στήριξη του κόσμου για να μπορέσω να προσφέρω».

« Στα ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων δεν υπάρχει υποψήφιος από την Ιθάκη και είναι και ένας μεγάλος συμβολισμός, γιατί η Ιθάκη είναι ένα μικρό νησί , αλλά είναι η πατρίδα των πατρίδων, το ταξίδι, η επιστροφή. Είναι ένα μικρό νησί που είναι αφετηρία, η αρχή και το τέλος. Μέσα από αυτό τον συμβολισμό είναι τιμή και χαρά μου που εκπροσωπώ το νησί της Ιθάκης , γιατί ένα μικρό νησί θα συμμετέχει περισσότερο δραστικά στα τεκταινόμενα της δημόσιας ζωής. Θα κάνω την προσπάθεια μου, ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο γιατί προέρχομαι από έναν μικρό τόπο , αλλά με γνωρίζουν και στην Κεφαλονιά και στην Περιφέρεια έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό για τα νησιά μας και το ίδιο θα πράξω αν μου δοθεί η ευκαιρία και τώρα». 

« Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο, θα κάνουμε σταθερά βήματα και βήματα συνεργασίας με τους συνυποψήφιους μου. Στηρίζω την συνεργασία, την συνοχή και της ομαδική λειτουργία. Φυσικά ο καθένας έχει την δική του επιρροή στον κόσμο, τον κόσμο που τον εμπιστεύεται, αλλά όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για την ΝΔ και τον τόπο μας. Εγώ αυτή τη στιγμή μπαίνω στην διαδικασία στην έσχατη στιγμή, με χρειάστηκε η παράταξη και θεωρώ ότι με χρειάζεται και ο τόπος και γι αυτό αποδέχθηκα την πρόταση. Δεν με φοβίζει η τελευταία στιγμή, είμαι τολμηρή και δεν με φοβίζει ο χρόνος. Έχω κάνει πολλά πράγματα τελευταία στιγμή και πραγματικά τα έχω καταφέρει. Το αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο ο αγώνας, το αποτέλεσμα θα είναι ένας τρόπος να μπορέσω να βοηθήσω τα νησιά μας, αλλά και ο αγώνας που θα γίνει μέχρι εκεί, πιστεύω ότι είναι αξιόλογος».

« Το 2014 είχα εκλεγεί πρώτη Περιφερειακή Σύμβουλος σε όλα τα νησιά, όμως επειδή ο συνδυασμός του κ Σπύρου  δεν πήρε την πρωτιά στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το καθεστώς στην Ιθάκη είναι τέτοιο που όποιος εκλεγεί Περιφερειάρχης βγάζει τον περιφερειακό σύμβουλο της Ιθάκης , έμεινα απ έξω. Ήμουν όμως πάρα πολύ κοντά στα προβλήματα του νησιού από τότε έως τώρα και δεν θα σταματήσω ποτέ να ασχολούμαι . Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο ρόλος , αλλά ο τρόπος που θα μπορώ να βοηθήσω».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.

 




00 inkefalonia general ad 300X250