Παναγής Καππάτος: ''Στα Μαντζαβινάτα και την Κατωγή ξανά!''

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 08:23

Παναγής Καππάτος: ''Στα Μαντζαβινάτα και την Κατωγή ξανά!''

Στα Μαντζαβινάτα χθες με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κατωγής Πέτρο Βιτωράτο και συμπολίτες μας που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν. Συζητήσαμε όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Τους ευχαρίστησα για την προσπάθεια που κάνουν για να γίνει η Κατωγή ένας καλύτερος τόπος. Με χρηματοδοτήσεις από τα Υπουργεία Εσωτερικών & Ναυτιλίας, είμαστε στο σωστό δρόμο. Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Κοινότητας και του Δήμου.

Αγροτικοί δρόμοι που ασφαλτοστρώνονται. Η νέα σύνδεση με την παραλία Ξι ολοκληρώθηκε. Ο δρόμος Μιχαλιτσάτα-Λέπεδα επίσης. Μαζί με δεκάδες νέους δρόμους στα πλαίσια του έργου 4.000.000 ευρώ σε όλο το Δήμο Ληξουρίου.

Ύδρευση που βελτιώνεται, με χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για δυο νέες δεξαμενές που δίνουν λύση στο πρόβλημα ύδρευσης της Κατωγής για τα επόμενα χρόνια και στηρίζουν την τουριστική ανάπτυξη.

Συζητήσαμε και για όσα πρέπει να διεκδικήσουμε τη νέα τετραετία. Για το φράγμα Κατωγής που θα δώσει οριστική λύση στο θέμα της ύδρευσης, αλλά και για το αλιευτικό καταφύγιο Κουνόπετρας.

Η Κεφαλονιά αλλάζει. Είναι ένας τόπος πιο ισχυρός σε σχέση με το 2019. Αξίζει να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Κατωγή 7.4.23 1Κατωγή 7.4.23 3Κατωγή 7.4.23 5Κατωγή 7.4.23 6Κατωγή 7.4.23 7




00 inkefalonia general ad 300X250