Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελαμτικού Συλλόγου - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 08:55

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελαμτικού Συλλόγου - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 01 Απριλίου στις 19:00 η ετήσια  γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν:

Εκλογή Προεδρείου γενικής συνέλευσης

Διοικητικός απολογισμός 2022 εγκρίθηκε κατά  πλειοψηφία  

Οικονομικός απολογισμός 2022 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία  

Απαλλαγή μελών του Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της  χρήσης εγκρίθηκε κατά  πλειοψηφία

Αποχώρηση του συλλόγου από την Ο.Ε.Σ.Π.Ζ.Κ.& Ι. και προσχώρηση του στην Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, εγκρίθηκε ομόφωνα.  

Ανάδειξη τριών τέως Προέδρων του συλλόγου

Βράβευση του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Κ.Ι.

Η Γενική συνέλευση ξεκίνησε βάσει του καταστατικού με την εκλογή Προεδρείου που αποτελούνταν από τρία μέλη του συλλόγου Κ. Μιχάλη Μαρκάτο Προέδρο, Κ. Παναγή Λεωνιδάκη Γραμματέα, Κ. Παναγή Τζανάτο  ψηφολέκτη.

Το Προεδρείο έδωσε αρχικά τον λόγο στον Προέδρο του συλλόγου Κ. Σπυρίδων Λουκάκη για την παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού και στην συνέχεια στον Ταμία του συλλόγου Κ. Μενέλαο Τουμαζάτο για την παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού.

Στη συνέχεια ο Προέδρος του συλλόγου τίμησε τον Κ. Νίκο Δρακάτο που είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του συλλόγου την περίοδο 1974 έως 1983 και Προέδρος την περίοδο 2000 έως 2009

Τον Κ. Σπύρο Πεφάνη που είχε διατελέσει Προέδρος την περίοδο 1986 έως 1996

Τον Κ. Μιχάλη Μαρκάτο που είχε διατελέσει Προέδρος την περίοδο 2009 έως 2021

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Προέδρος της συνέλευσης και Τέως Προέδρος του συλλόγου Κ. Μιχάλης Μαρκάτος, έκανε αναφορά στην οικονομική βοήθεια και στήριξη του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Κ.Ι. Κ. Σταύρου Σπαθή  στα τελευταία χρόνια της θητείας του που ήταν σημαντική και πολύτιμη, και αφού τον ευχαρίστησε μαζί με τον νυν πρόεδρο του απέμειναν την αναμνηστική πλακέτα του συλλόγου.

Στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Κ.Ι. Κ. Σταύρος Σπαθής  και ανέφερε την βοήθεια που προσφέρει στον σύλλογο μας και στο συνδικαλισμό γενικότερα,  ευχαριστώντας τον Τέως και τον Νυν για αυτήν τους την πράξη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Σπύρος Λουκάκης αναφέρθηκε στη συνεισφορά του εμπορίου στην ελληνική οικονομία και στον κομβικό του ρόλο στην απασχόληση και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, καθώς και στην ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.                 

 Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν, Γραμματέας

Σπυρίδων Λουκάκης                             Δημήτρης Κουμαριώτης




00 inkefalonia general ad 300X250