Την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού γιόρτασε μαζί με το Πασχαλιάτικο Παζάρι της, η Ένωσης ΑμεΑ "Υπερίων" (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 11:49

Την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού γιόρτασε μαζί με το Πασχαλιάτικο Παζάρι της, η Ένωσης ΑμεΑ "Υπερίων" (εικόνες/video)

Την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού η οποία συνέπεσε με το Πασχαλιάτικο Παζάρι της Ένωσης ΑμεΑ "Υπερίων", επισκέπτεται από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου, αλλά και φορείς του νησιού μας.

Η Πρόεδρος της Ένωσης κα Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και ωφελούμενους του Υπερίων , καλοσώριζαν τον καθένα ξεχωριστά, ανταλλάσσοντας ταυτόχρονα τις ευχές τους για Καλό Πάσχα.

Με ευκαιρία λοιπόν τον εορτασμό της ημέρας του Αυτισμού, αλλά και του παζαριού, ο Βουλευτής μας και υποψήφιος και στις εκλογές του Μαϊου κ. Παναγής Καππάτος, ο Προϊστάμενος της Πρόνοιας Αργοστολίου κ. Δημήτρης Δημουλιός και η Διοικήτρια του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου κα Ζωή Μοσχονά, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Υπερίωνα στον Λογγό και επέλεξαν τα δώρα των ημερών μέσα από την μεγάλη γκάμα της έκθεσης.

Ευκαιρία ήταν να παραχωρηθούν μικρές σύντομες δηλώσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας του Αυτισμού, από ανθρώπους που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το έργο του Υπερίωνα.

Ακούστε τους...

{https://www.youtube.com/watch?v=Gk5P4ewFaSM}

Μιά διόρθωση αναγκαία: Στο ακόλουθο βίντεο γίνεται αναφορά της κα Κοζομπόλη ως "Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ληξουρίου" , ενώ είναι Γραμματέας του Συλλόγου.

Το Παζάρι συνεχίζεται μέχρι αργά το απόγευμα.... Επισκεφτείτε το !

Καλό Πάσχα με υγεία !

Εικόνες: Αριστέα Χαριτάτου

ΥΠΕΡΙΩΝ8ΥΠΕΡΙΩΝ17ΥΠΕΡΙΩΝ19ΥΠΕΡΙΩΝ25ΥΠΕΡΙΩΝ30ΥΠΕΡΙΩΝ35ΥΠΕΡΙΩΝ40ΥΠΕΡΙΩΝ45ΥΠΕΡΙΩΝ50ΥΠΕΡΙΩΝ56ΥΠΕΡΙΩΝ57ΥΠΕΡΙΩΝ67ΥΠΕΡΙΩΝ71ΥΠΕΡΙΩΝ97ΥΠΕΡΙΩΝ110ΥΠΕΡΙΩΝ111ΥΠΕΡΙΩΝ113