Λευτέρης Κρητικός από Σκάλα: "Ημέρες πένθους, μα όχι σιωπής"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 23:13

Λευτέρης Κρητικός από Σκάλα: "Ημέρες πένθους, μα όχι σιωπής"

Ημέρες πένθους, μα όχι σιωπής.

Συναντηθήκαμε απόψε με κατοίκους της περιοχής του Ελειού & των Πρόννων στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας. Σε ένα τόπο με βαθιά δημοκρατική παράδοση, συνομιλήσαμε με ανθρώπους που τους διακρίνει το προοδευτικό πνεύμα και η ουσιαστική δράση για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, η Κυβέρνηση απεδείχθη κατώτερη των περιστάσεων και ο μύθος του επιτελικού κράτους κατέρρευσε. Η δήθεν ανάληψη πολιτικής ευθύνης, οι δήθεν συγγνώμες από Βουλευτές που κατέρχονται εκ νέου ως υποψήφιοι, τα σκηνοθετημένα πλάνα του τεθλιμμένου υπουργικού συμβουλίου, καταδεικνύουν την κυβερνητική υποκρισία μπροστά στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Η Πατρίδα μας, έχει ανάγκη από μια ισχυρή θεσμική Δημοκρατία που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον και θα αντιπαρατίθεται με την εκάστοτε εξουσία. Η Σκάλα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα Δημοκρατικής Ανατροπής και μας έδωσε τη δύναμη να προχωρήσουμε, στη προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια άλλη Ελλάδα, αυτή της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας, των ίσων ευκαιριών.




00 inkefalonia general ad 300X250