Η ΑΕΝ τίμησε τον Διονύση Φωκά που αποχώρησε από την Διοίκηση της Σχολής

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 15:58

Η ΑΕΝ τίμησε τον Διονύση Φωκά που αποχώρησε από την Διοίκηση της Σχολής

Σε μια λιτή, αλλά έντονα συναισθηματική τελετή η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) της Κεφαλονιάς, τίμησε τον Διονύση Φωκά, ο οποίος αποχώρησε από τη Διοίκηση της σχολής, λόγω συνταξιοδότησης. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Στον πρώην Διοικητή της Σχολής, προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα, όπως ένας θυρεός του Λιμενικού Σώματος τιμής ένεκεν, αναμνηστικό φωτογραφικό άλμπουμ από το προσωπικό της σχολής, αναμνηστικά αντικείμενα και μία ανθοδέσμη όπου μέσα υπήρχε το μήνυμα των σπουδαστών που ευχόταν στον Διονύση Φωκά «υγεία και καλές στιγμές».

Με θερμά λόγια μίλησαν για το έργο του Διονύση Φωκά στη σχολή τόσο ο Λιμενάρχης και  προσωρινός διοικητής της Σχολής Γιώργος Καλιτσουνάκης, όσο και ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Διονύσης Ρασσιάς.

Ο Διονύσης Φωκάς όταν πήρε τον λόγο δεν έκρυψε την συγκίνησή του και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στο διάστημα της παραμονής του στη Σχολή. «Καταφέραμε σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό να έχουμε μία σχολή υπόδειγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φωκάς και συνέχισε: «Όταν απόφοιτοί μας λένε στους εργοδότες τους πως έχουν βγάλει τη σχολή στην Κεφαλονιά τους ανοίγουν οι πόρτες. Αυτό είναι μία επιβράβευση για μας σε συνδυασμό με την καλή πάστα σπουδαστών που έχουμε μας κάνει χαρούμενους».

Παρούσα στην τελετή και η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κα Ελπίδα Κατσαϊτη. Μετά την τελετή, οι σπουδαστές της σχολής αντιμετώπισαν τους αξιωματικούς της σχολής σε αγώνα ποδοσφαίρου μέσα στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Παρακάτω φωτογραφίες

 




00 inkefalonia general ad 300X250