Χαρταετός με μήνυμα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 08:35

Χαρταετός με μήνυμα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Στο πνεύμα της πρόσφατης απεργιακής κινητοποίησης της 10ης Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Καθαρή Δευτέρα 27-2-2023, η ανύψωση του χαρταετού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας. Ο χαρταετός αναπαρήγαγε την αφίσα της απεργίας μας, επαναλαμβάνοντας τα αιτήματά μας, που εξακολουθούν να είναι α) η εξίσωση των συντάξεων των υγειονομικών με τις συντάξεις των υπόλοιπων επιστημόνων και β) η αύξηση σε λογικά επίπεδα του επιδόματος μητρότητας για τις μη μισθωτές αυτοαπασχολούμενες μητέρες.

   Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κεφαλληνίας πρωτοτυπεί τα τελευταία χρόνια ανυψώνοντας ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας θεματικό χαρταετό με συγκεκριμένο μήνυμα. Το έτος 2018, ο χαρταετός ήταν αφιερωμένος στην αδελφοποίηση των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κεφαλονιάς και Πειραιά, το 2020 είχε θέμα την προγραμματιζόμενη τότε 21η Σύνοδο της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρίας, και το 2022 παρουσίαζε το στόμα ως εφαλτήριο συνολικής υγείας και ευεξίας, ενισχύοντας το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας για την αξία της στοματικής υγείας και της προληπτικής οδοντιατρικής.

   Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας καλή Σαρακοστή και ζητούμε να επικρατήσει το δίκαιο και η λογική σε σχέση με τις διεκδικήσεις μας.

-Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας-




00 inkefalonia general ad 300X250