Κώστας Αρβανίτης (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) από την Κεφαλονιά: «Η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς…» (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 13:47

Κώστας Αρβανίτης (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) από την Κεφαλονιά: «Η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς…» (εικόνες/video)

Σε περιοδεία στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, βρίσκεται ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης, είχε συναντήσεις στον Δικηγορικό Σύλλογο, στο Δημαρχείο Αργοστολίου με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς και συνάντηση με Εμποροεπαγγελματικούς φορείς στο Ξενοδοχείο “Mirabel” του Αργοστολίου.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση - Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» εκεί όπου ανάπτυξε τις θέσεις του κόμματος εν όψει και των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σπύρος Ποταμιάνος – Παγώνης, καθώς και η τ. βουλευτής Κεφαλονιάς – Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Ζητήματα κράτους δικαίου με το «σύνθημα δικαιοσύνη παντού», συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ζητήματα ανασφάλιστης εργασίας, προβλήματα των επαγγελματιών του τουρισμού, νησιωτικότητας τέθηκαν συζητήθηκαν και αναλύθηκαν.

Ο κ. Αρβανίτης εμφανίστηκε σίγουρος για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ενώ κάλεσε να μην χαθεί καμία ψήφος.

Τόνισε πως «Η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς…. Πιο αποφασιστική, πιο ώριμη και πιο γρήγορη στην πολιτική της».

Το παρών έδωσαν οι εν δυνάμει υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό, Σπύρος Γαλιατσάτος Νικόλας Φαραντούρης  και Διονυσία Πολλάτου, ο τέως περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο γραμματέας της ΟΜ Αργοστολίου Γιάννης Βαρούχας, ο αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Πεφάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου Διονύσης Γασπαρινάτος, ο τέως διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης καθώς και στελέχη και φιλοι του κόμματος στην Κεφαλονιά.

Σήμερα ο κ. Αρβανίτης θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και ακολούθως το απόγευμα την Ιθάκη, όπου και αύριο Κυριακή θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του.

Γιώργος Χαλαβαζής

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/575629050884495}

DSC 0118DSC 0119DSC 0123DSC 0126DSC 0128DSC 0133DSC 0135DSC 0136DSC 0139DSC 0141DSC 0144DSC 0147DSC 0150DSC 0156DSC 0158


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250