Η Κεφαλληνιακή Εταιρία Ελληνορωσικής Φιλίας ευχαριστεί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 07:23

Η Κεφαλληνιακή Εταιρία Ελληνορωσικής Φιλίας ευχαριστεί

Η Κ.Ε.Ε.Φ δια μέσου του Προέδρου της Δημήτρη Ζαφειράτου επιθυμεί μετά τα επιτυχημένα εγκαίνια Ρωσικού Κέντρου που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο νησί μας ,επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν ώστε η πατρίδα μας να είναι στην πρωτοπορία των ενεργειών που αφορούν την διαρκή σφυρηλάτηση των Ελληνορωσικών σχέσεων προς το συμφέρον και των δύο λαών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Βλαντίμιρ Τσχικβισβίλι για την διαρκή στήριξη που μας παρέχει ,τον Σύμβουλο της Πρεσβείας κ. Αλέξανδρο Χομένκο Δ/ντη του Κέντρου Πολιτισμού και Επιστήμης της Πρεσβείας της Ρωσίας που παρέστη στα εγκαίνια ,την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλονιάς ,τον κ. Σωτήριο Κουρή Α/ρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης ,τον κ. Κεκάτο Ευάγγελο Α/ρχο Πολιτισμού και Τουρισμού , τον κ. Γεώργιο Χωραΐτη Αστυνομικό Δ/ντη του και τους Αξιωματικούς του Α.Τ. Αργοστολίου, τον κ. Εμμανουήλ Βαλέττα για τις πολύτιμες συμβουλές του ,όλους τους φίλους και βοηθούς του έργου μας, όλους όσους παρέστησαν ,την Ρωσόφωνη παροικία ,τα Μ.Μ.Ε ,το ζαχαροπλαστείο 'PREMIER" για τα ωραία γλυκά που προσέφερε και γενικά όλους τους φίλους μας που πιστεύουν στο έργο που κάνουμε.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες που αφορούν τον Πολιτισμό ,τον Τουρισμό ,τον Αθλητισμό ,το Εμπόριο κ.λπ. με την Ρωσία να μας αποστείλουν e-mail στην δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τις προτάσεις-σκέψεις τους γράφοντας και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ελπίζοντας για το καλύτερο,

Δημήτρης Ζαφειράτος

Πρόεδρος Κ.Ε.Ε.ΕΦ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250