Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες; Όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στον COSMOS 96,5

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 14:22

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες; Όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στον COSMOS 96,5

Στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας και μίλησε για το πως θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες.

«Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι γενικά καλός. Θα έχει κρύο, αλλά όλα τα χαρακτηριστικά θα είναι από λίγο. Λίγες βροχές, λίγα χιόνια – όχι στην Κεφαλονιά χιόνια. Για την Κεφαλονιά περιμένουμε τα ξημερώματα της Κυριακής βροχές αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, θα είναι και καλοτάξιδες οι θάλασσες. Κρύο θα έχουμε τα πρωινά και τα βράδια, ενώ στις ορεινές περιοχές θα υπάρχει παγετός και θα χρειάζεται προσοχή.

Την επόμενη εβδομάδα ο καιρός θα είναι πιο ανοιξιάτικος. Θα έχει βροχές και νοτιάδες, που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, αλλά θα έχει υψηλές θερμοκρασίες, περίπου στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο Χειμώνας έχει πάει πίσω. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα Δεκέμβρη θερμό, από τους θερμότερους στην ιστορία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα δούμε περισσότερο κρύο, αν και σε πολλές περιοχές έχει ήδη αρκετό κρύο και χιόνια.

Άρα, μέχρι και την Κυριακή καλός καιρός, λίγες  και σύντομες βροχές τα ξημερώματα της Κυριακής, καλοτάξιδες θάλασσες με βοριαδάκι στα 3-4 μποφόρ και μέγιστες θερμοκρασίες 14-15 βαθμοί».




00 inkefalonia general ad 300X250