Κεφαλονιά Καιρός: Αλλαγή του καιρικού σκηνικού στο νησί μας με βροχές και καταιγίδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 10:31

Κεφαλονιά Καιρός: Αλλαγή του καιρικού σκηνικού στο νησί μας με βροχές και καταιγίδες

 Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία τα επόμενα 24ωρα αναμένουμε μια αλλαγή του καιρικού σκηνικού στο νησί μας.

Από το δεύτερο μισό της Δευτέρας και κυρίως προς τις βραδινές ώρες και μετά καθώς και κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα αρχίσουν να ενισχύονται από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα αγγίξουν αργά το βράδυ τα 6-8 μποφόρ ενώ μέσα στην Τρίτη θα στραφούν σε πιο δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα μεταφέρουν πιο κρύες αέριες μάζες.

Τοπικά οι εντάσεις των ανέμων ενδέχεται να είναι και ακόμα μεγαλύτερες.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια η θερμοκρασία να υποχωρήσει με μέγιστες τιμές γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου ενώ το βράδυ θα επικρατήσουν μονοψήφιες τιμές.

Η Τρίτη θα είναι μια κλασσική χειμωνιάτικη ημέρα με φαινόμενα και παγερούς βοριάδες που θα κάνουν την αίσθηση του κρύου ακόμα πιο έντονο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην περιοχή του Αίνου σε μεγάλο υψόμετρο υπάρχουν ενδείξεις για την εκδήλωση χιονοπτώσεων οι οποίες αν έρθουν θα είναι και οι πρώτες του φετινού χειμώνα.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού μέσα στην Τετάρτη ωστόσο υπάρχουν κάποια πρώτα στοιχεία για νέα κακοκαιρία στη συνέχεια αλλά θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση και αύριο για όλη την εξέλιξη του καιρού.

Kefalonia Weather


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250