Παναγής Καππάτος: "Στο ξεκίνημα του 2023 στην Αγία Ευφημία μαζί με τους με συμπολίτες μας" (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 10:07

Παναγής Καππάτος: "Στο ξεκίνημα του 2023 στην Αγία Ευφημία μαζί με τους με συμπολίτες μας" (εικόνες)

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο κ. Παναγή Ζαφειράτο, τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Σπαθή και το προσωπικό του ΚΕΠ. Συζήτηση και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος με πολίτες και επαγγελματίες.

Το 2023 είναι έτος υλοποίησης για το πρώτο μεγάλο έργο που διεκδίκησε και κέρδισε η τοπική κοινωνία μετά από πολλά χρόνια. Την ανάπλαση της λιμενικής ζώνης της Αγίας Ευφημίας με 2.800.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Μια παρέμβαση που αναβαθμίζει την προοπτική της Αγίας Ευφημίας ως τουριστικού προορισμού και δίνει παράλληλα λύσεις σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας στο λιμάνι και την παραλιακή ζώνη.

Συζητήσαμε επίσης για τη στήριξη στις προσπάθειες του νεοσύστατου Δήμου Σάμης στα πλαίσια των δυσκολιών που προκάλεσαν και οι φυσικές καταστροφές. Οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν σταδιακά αξιοποιούνται, ενώ εξειδικευμένα προγράμματα στηρίζουν την τοπική κοινωνία.

Όπως το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» για το δημογραφικό και τους νέους γονείς στο δήμο Σάμης, αλλά και η ειδική επιδότηση +15% σε νέους 18-39 ετών στην Αγία Ευφημία στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Ανακαινίζω.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με τη συμβολή όλων για την επίλυση των μεγάλων προκλήσεων που υπάρχουν στην Αγία Ευφημία και την ευρύτερη περιοχή της Πυλάρου.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου είμαι αρωγός στις προσπάθειες του δήμου, της κοινότητας και των πολιτών.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Αγ. Ευφημία 1Αγ. Ευφημία 3Αγ. Ευφημία 4Αγ. Ευφημία 5Αγ. Ευφημία 6Αγ. Ευφημία 7Αγ. Ευφημία 8Αγ. Ευφημία 9Αγ. Ευφημία 10Αγ.Ευφημία 2




00 inkefalonia general ad 300X250