ΚΚΕ - Ομιλία Νίκου Καραθανασόπουλου στο Αργοστόλι: "Αποτέλεσμα μακροχρόνιων πολιτικών, όσα βιώνουμε στις μέρες μας"

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 15:17

ΚΚΕ - Ομιλία Νίκου Καραθανασόπουλου στο Αργοστόλι: "Αποτέλεσμα μακροχρόνιων πολιτικών, όσα βιώνουμε στις μέρες μας"

To απόγευμα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλία του Νίκου Καραθανασόπουλου, μέλοuς της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, στην αίθουσα του Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

“Όλ’ αυτά που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων πολιτικών…» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καραθανασόπουλος στην ομιλία του.

Το παρών έδωσαν μέλη του ΚΚΕ, αλλά και όλα τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης είτε σε επίπεδο δήμων, είτε σε επίπεδο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε, περιοδεία σε καταστήματα και το Κέντρο Υγείας Σάμης. , συνάντηση με προέδρους τοπικών κοινοτήτων στο πρώην δημαρχείο Πυλλάρου, στην Αγία Ευφημία.

Σήμερα Κυριακή, συναντήθηκε με προέδρους τοπικών κοινοτήτων στο καφέ Άνεμος, ενώ στις 7:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί ομιλία στην αίθουσα του 1ου δημοτικού σχολείου.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 7:00 πμ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους εργαζόμενους του δήμου Αργοστολίου, ενώ στις 10:00 θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.

karatha3 005karatha3 012karatha3 016karatha3 018karatha3 029


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250