Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλονιάς "Ν. Καββαδίας: ""Ευχαριστώ" που με επιμέλεια έχουν φροντίσει και έχουν μειώσει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 10:10

Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλονιάς "Ν. Καββαδίας: ""Ευχαριστώ" που με επιμέλεια έχουν φροντίσει και έχουν μειώσει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου"

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ “ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ”

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς “ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ”, Παγουλάτος Αναστάσιος, θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της βάρδιας των επειγόντων περιστατικών του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργοστολίου για τις υπηρεσίες που μου προσέφεραν το βράδυ του Σαββάτου 19/11/2022.

Κατά την διάρκεια της ίδιας μέρας και ενώ έκοβα τις ελιές μου, “μπήκε” πριονίδι στο μάτι μου. Το βράδυ και περί ώρα 19:50, πήγα στο ανωτέρω αναγραφόμενο νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, ζητώντας να μου καθαρίσουν το μάτι μου για να ηρεμήσω. Τέτοια υπηρεσία το ίδιο νοσοκομείο μου είχε προσφέρει απρόσκοπτα δύο φορές στο παρελθόν και νομίζω και σε άλλους συμπολίτες μου. Με αντιμετώπισαν σαν να ζητούσα εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Μου είπαν επί λέξει: «θα σας δει ο χειρούργος, δεν έχουμε οφθαλμίατρο και δεν εφημερεύει και το νοσοκομείο στο Ληξούριγια να σας στείλουμε εκεί».

Τελικά η νοσηλεύτρια ρώτησε κάποιο γιατρό, που δεν εμφανίστηκε ποτέ, με παρέπεμψαν σε ιδιώτη οφθαλμίατρο, χωρίς να μου ρίξουν έστω μια τυπική “ματιά”. Τελικά έφυγα, πέρασα από ένα φαρμακείο στο Αργοστόλι όπου και πήρα μερικές αμπούλες φυσιολογικού ορού. Το μάτι μου το καθάρισε η γυναίκα μου, της οποίας οι ιατρικές γνώσεις είναι μάλλον ανώτερες από αυτές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Γι’ αυτόν λοιπόν τον λόγο “ευχαριστώ” και το Προσωπικό και την Διοίκηση του νοσοκομείου μας, οπωσδήποτε και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, που με επιμέλεια έχει φροντίσει και έχει μειώσει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό στο ελάχιστο, σε όλα τα νοσοκομεία της Επικράτειας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου «Νίκος Καββαδίας».