Ο Νικόλας Βαλλιανάτος στον COSMOS 96,5 για την οικονομική ενίσχυση προς τους γιατρούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 14:29

Ο Νικόλας Βαλλιανάτος στον COSMOS 96,5  για την οικονομική ενίσχυση προς τους γιατρούς

Στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, με αφορμή την ανάρτησή του facebook αναφορικά με την χορήγηση ενός οικονομικού βοηθήματος προς τους γιατρούς που θα ανταποκριθούν στην προκήρυξη του Νοσοκομείου και θα επιλέξουν το Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την εργασία τους.

 

«Πιστεύω ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ομόφωνη. Αυτό το θέμα έρχεται μετά από συζήτηση που είχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ο Δήμαρχος Αργοστολίου. Είναι το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Το ποσό των 500 ευρώ μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά είναι ένα βοήθημα για να νοικιάσει ένα σπίτι.  Πρόκειται ξεκάθαρα για βοήθημα  και το κάνουμε για να προσελκύσουμε γιατρούς. Αν τυχόν γίνει και από την Περιφέρεια τότε νομίζω ότι όποιος έρθει θα μπορέσει να βρει εύκολα σπίτι».

«Θεωρώ ότι υπάρχουν σπίτια και μέσα στο Αργοστόλι και στα περίχωρα. Υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο θέλουν κάποιοι να φαίνεται. Είναι και λίγο ακριβά, αλλά…Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από γιατρούς ακόμα, αλλά φέρνουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μπορέσει το Νοσοκομείο να το διαφημίσει. Αυτό θα είναι εσαεί. Δεν θα είναι για μια φορά μόνο».

«Τέλος του μήνα τα Δημοτικά Συμβούλια θα επιστρέψουν στην αίθουσα του Θεάτρου, καθώς τελειώνουν οι εκθέσεις».




00 inkefalonia general ad 300X250