Μεγάλος… Μικρούτσικος! Αποθέωση και ρεσιτάλ ερμηνείας για τον σπουδαίο συνθέτη και την Ρίτα Αντωνοπούλου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 10:45

Μεγάλος… Μικρούτσικος! Αποθέωση και ρεσιτάλ ερμηνείας για τον σπουδαίο συνθέτη και την Ρίτα Αντωνοπούλου

Την αποθέωση από το κοινό της Κεφαλονιάς γνώρισαν χθες το βράδυ ο σπουδαίος συνθέτης και ερμηνευτής Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου σε μία μοναδική συναυλία που γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας από τους δύο καλλιτέχνες, με τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο να συγκινεί και να συγκινείται όταν ερμήνευε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα ποιήματα του μεγάλου Κεφαλλονίτη ποιητή Νίκου Καββαδία. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι στην Κεφαλονιά στην πατρίδα του Νίκου Καββαδία» δήλωσε ο σπουδαίος καλλιτέχνης και αφοσιώθηκε στο πιάνο του για να ταξιδέψει το κοινό, έχοντας ως παρτενέρ του την Ρίτα Αντωνοπούλου και την υπέροχη φωνή της. Οι δύο τους ερμήνευσαν σπουδαία κομμάτια και έμειναν στην σκηνή πάνω από δύο ώρες, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό που είχε σπεύσει να τους απολαύσει. Και αξίζουν πολλά μπράβο στην ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρο της Αγγελο Κωνσταντάκη που κατάφερε να φέρει έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη στο νησί, σε ένα κοινό που φάνηκε να «διψάει» για καλλιτεχνική και πολιτιστική ποιότητα.

Το Θέατρο γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν απέξω καθώς δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. Ο Θάνος Μικρούτσικος επεσήμανε αυτό το γεγονός, ευχαρίστησε την Κεφαλονιά που τον υποδέχθηκε με αυτό τον τρόπο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μία συναυλία στο νησί μας το καλοκαίρι.

Απολαύστε αποσπάσματα από την συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και της Ρίτας Αντωνοπούλου και παρακάτω φωτογραφίες.

https://www.youtube.com/watch?v=UwRCLVgwuHs
https://www.youtube.com/watch?v=ouXeujecr1Q
https://www.youtube.com/watch?v=DxMMo8W9bmc
https://www.youtube.com/watch?v=fI-U4_cNX-Y




00 inkefalonia general ad 300X250