2ος Κύκλος Συναντήσεων του «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 13:52

2ος Κύκλος Συναντήσεων  του «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας»

Αρχίζει ο νέος κύκλος συναντήσεων του «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας» που δημιουργήθηκε εντός του 2012 με πρωτοβουλία της Κίνησης ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ. Η λειτουργία του Εργαστηρίου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στόχο έχει να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας τόσο για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών όσο και για την εκπόνηση φωτογραφικών εργασιών γενικότερου ενδιαφέροντος.

 Ο 2ος κύκλος συναντήσεων θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013 και θα διαφέρει ως προς την δομή, την οργάνωση, την μεθοδολογία υλοποίησης και το αντικείμενο του από τον 1ο κύκλο ο οποίος – ως εισαγωγικός – βασιζόταν περισσότερο σε θεωρητικές παρουσιάσεις και ομιλίες και λιγότερο σε πρακτική εργασία. Στον 2ο κύκλο θα δοθεί περισσότερο βάρος στο εργαστηριακό μέρος, στην πρακτική εξάσκηση και στις εργασίες πεδίου, αξιοποιώντας τις θεωρητικές γνώσεις και τις σημειώσεις του 1ου κύκλου. Το πρόγραμμα, η συχνότητα των συναντήσεων και η θεματολογία θα συζητηθούν και θα συναποφασισθούν από τα μέλη του Εργαστηρίου στις επόμενες συναντήσεις.

Η συμμετοχή νέων μελών είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας ακόμα και αν δεν συμμετείχαν στον 1ο κύκλο.. Τα νέα μέλη θα έχουν στην διάθεση τους σημειώσεις αλλά και κάθε απαραίτητη βοήθεια για να ενταχθούν ομαλά στο πρόγραμμα του Εργαστηρίου. Για την συμμετοχή στο Εργαστήριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην διεύθυνση www.dia-logos-drasi.org.

Η εναρκτήρια συνάντηση του 2ου κύκλου θα γίνει το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 στις 18:00 στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμος από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dia-logos-drasi.org ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην σελίδα της Κίνησης στο Facebook (www.facebook.com/dia.logos.drasi).

Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ, με την υποστήριξη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και του Γραφείου Έρευνας Τεχνολογίας & Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.

 Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ




00 inkefalonia general ad 300X250