Εξι συλλήψεις σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 13:52

Εξι συλλήψεις σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα και την Κεφαλονιά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα και την Κεφαλονιά, -6- άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν:

  • σήμερα (27.06.2022), τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αλλοδαπή για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και
  • χθες (26.06.2022), τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Στη Λευκάδα, συνελήφθη, χθες (26.06.2022) από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στην Κεφαλονιά, το μεσημέρι του Σαββάτου (25.06.2022), συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -27,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ