Εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας Δήμου Αργοστολίου, Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και Ιταλικής κοινότητας, στο πλοίο της Ιταλικής Ακτοφυλακής (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 14:32

Εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας Δήμου Αργοστολίου, Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και Ιταλικής κοινότητας, στο πλοίο της Ιταλικής Ακτοφυλακής (εικόνες)

Εθιμοτυπική επίσκεψη είχαμε σήμερα το μεσημέρι, στο πλοίο της Ιταλικής Ακτοφυλακής "Natale De Grazia CP 420", από αντιπροσωπεία του Δήμου Αργοστολίου, του Λιμενικού Κεφαλονιάς, της Ιταλικής Κοινότητας που ζει στο νησί μας, αλλά και όσως κεφαλονιτών πολιτών ήθελαν να δουν απο κοντά αυτή την σημαντική... άφιξη! 

Το πλοίο της Ιταλικής Ακτοφυλακής, βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα στο λιμάνι του Αργοστολίου και θα παραμείνει ως και αύριο Πέμπτη, όπου από το πρωί στις 9 ως και το μεσημέρι στις 12 θα είναι επισκέψιμο για το κοινό.

Σήμερα, το μεσημέρι, ο Δήμος Αργοστολίου εκπροσωπούμενος από τον αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη, τίμησαν το πλήρωμα του πλοίου της Ιταλικής Ακτοφυλακής, παραδίδοντάς τους αναμνηστικά δώρα, ενώ το παρών έδωσε και ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Αθανάσιος Σιούτης, καθώς και η Επίτιμη Πρόξενος της Ιταλίας στην Κεφαλονιά Γκρατσιέλα Μικελέτη μαζί με μέλη της Ιταλικής Κοινότητας του νησιού μας, οι οποίοι και έλαβαν αναμνηστικούς θυρεούς από τους αξιωματικούς του πληρώματος και ξεναγήθηκαν στους χώρους του πλοίου. 

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ, από την πρωινή μας επίσκεψη και την ξενάγησή μας στους χώρους του πλοίου από τον πλοίαρχο Εντουάρντο Φαρίνα.

Εικόνες: Σπύρος Σακαλής

123477 2899 29 39 41112131416




00 inkefalonia general ad 300X250