Αργοστόλι: «Αναδάσωση μαζί!» - Όμορφη δράση με την συμμετοχή του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου στο άλσος Κουτάβου! (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 14:02

Αργοστόλι: «Αναδάσωση μαζί!» - Όμορφη δράση με την συμμετοχή του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου στο άλσος Κουτάβου! (εικόνες/video)

Η όμορφη χειροποίητη ζωγραφιά στην κάρτα που δόθηκε με... όλη του την καρδιά, στον αντιδήμαρχο Δήμου Αργοστολίου Διονύση Μινέτο, από τον μικρό μαθητή του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου, δείχνει επακριβώς το νόημα της σημερινής όμορφης δράσης στο άλσος Κουτάβου.

«Αναδάσωση μαζί» έγραφε η κάρτα και μόνο χαρά μπορεί να δώσει σε όλους μας, όταν βλέπουμε μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου, να παίρνουν το φτυάρι τους και να φυτεύουν δεντράκια και θαμνάκια!

Μια δράση του Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης  και τον Διευθυντή αυτής κ. Γεράσιμο Κοκκόση.

Στην δράση συμμετείχαν η προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου κα Σοφία Αμβροσιάτου, μικροί μαθητές και νηπιαγωγοί, ενώ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσης Μινέτος, αναφέρθηκε στις εργασίες αναδάσωσης στον Κούταβο, αλλά και στην χαρά να βλέπεις μικρά παιδιά να συμμετέχουν σε αυτήν και να παίρνουν τα σωστά μηνύματα για το περιβάλλον μας!

Πλέον οι εργασίες ολοκληρώνονται και κατά την παραμονή μας εκεί εκτός από δέντρα και θάμνους, είδαμε να έχουν… "φυτευτεί" και ολοκαίνουργια παγκάκια!

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και η δήλωση του αντιδημάρχου Διονύση Μινέτου για την δράση αναδάσωσης στον Κούταβο

{https://www.youtube.com/watch?v=lQxgF069Xlk}

13

H αναδάσωση έχει ξεκινήσει και οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου έχουν ξεκινήσει το φύτεμα! 

45 15 25 35 45 55 667

Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος δείχνει το όμορφο δώρο που δέχθηκε απο τους μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου 

8 1

Μαζί με τα δέντρα και τους θάμνους στο άλσος Κουτάβου έχουν "φυτευτεί" και καινούργια ... παγκάκια! 

8 28 38 48 58 6910




00 inkefalonia general ad 300X250