Τραυλός στον COSMOS 96,5 : Προγραμματισμένη πριν από το ατύχημα, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 14:27

Τραυλός στον COSMOS 96,5 : Προγραμματισμένη πριν από το ατύχημα, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων

O Aντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Αργοστολίου και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με στόχο τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των γηπέδων μπάσκετ και τένις.

«Πρόκειται για μια προγραμματική σύμβαση που προβλέπει, ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 120χιλ. ευρώ,  την ανακαίνιση των 2 γηπέδων μπάσκετ και των 2 γηπέδων τένις, τα οποία δεν είχαν προλάβει να εκσυγχρονιστούν με την προηγούμενη ανακαίνιση που είχε γίνει».

«Περιλαμβάνει τα πάντα. Καινούργιους τάπητες που θα είναι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ειδικά για το γήπεδο μπάσκετ, ο τάπητας θα είναι ειδικός για να απορροφά τους κραδασμούς και είναι απαραίτητος για όλους όσους αθλούνται. Όλα θα είναι καινούργια και όπως τα προβλέπει η νομοθεσία».

«Αυτό το έργο ήταν προγραμματισμένο να γίνει, αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν που έγινε πριν λίγο καιρό. Ο Δήμος είναι έτοιμος να κάνει την δημοπράτηση του έργου, τα χρήματα υπάρχουν στον κωδικό και είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσει η διαδικασία».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250