Σύλλ. Γονέων 2ου Δημ. Σχολείου Ληξουρίου: "Να μην στείλουμε τα παιδιά μας σχολείο για μια εβδομάδα, μέχρι να μειωθεί η διασπορά στην πόλη μας"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 16:50

Σύλλ. Γονέων 2ου Δημ. Σχολείου Ληξουρίου: "Να μην στείλουμε τα παιδιά μας σχολείο για μια εβδομάδα, μέχρι να μειωθεί η διασπορά στην πόλη μας"

 ΛΗΞΟΥΡΙ 08/01/2022

ΠΡΟΣ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
  • ΔΗΜΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
  • ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

*2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου ύστερα από αίτημα της πλειοψηφίας των γονέων του σχολείου μας, προτείνει να μην στείλουμε τα παιδιά μας σχολείο για μια εβδομάδα από 10/1/2022 έως 14/1/2022 λόγω των πολλών ενεργών περιπτώσεων covid-19 που υπάρχουν στην περιοχή μας , και να δούμε την εξέλιξη και τον αριθμό των κρουσμάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Κατανοούμε όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται και νοιώθουμε την ανάγκη να επισημάνουμε ότι πρέπει να ληφθουν ουσιαστικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής στα σχολεία , με αραίωση των μαθητών , προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας και διεξαγωγή μαζικών επαναλαμβανόμενων δωρεάν τεστ με ευθύνη του ΕΟΔΥ , στα σχολεία.

Ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό να μειωθεί η διασπορά στην πολη μας , η οποία βρίσκεται σε ζώνη αυξημένου κινδύνου . Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε όλοι να παραμείνουμε υγιείς και να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό που ζούμε .Είμαστε στην διάθεση σας .

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του 2ου Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ