Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς: Εκστρατεία με τίτλο «Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 15:51

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς: Εκστρατεία με τίτλο «Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς υλοποιεί εκστρατεία με τίτλο «Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη» με αφορμή την 25η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Για το σκοπό αυτό θα αναρτηθούν αφίσες/banners που προβάλουν διαφορετικά μηνύματα σχετικά με τη βία κατά των γυναικών σε κεντρικά σημεία της πόλης του Αργοστολίου από τις 17 έως 30 Νοεμβρίου.

Παράλληλα αφίσες με πολλαπλά μηνύματα σχετιζόμενα με την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών θα βρίσκονται σε φαρμακεία και εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Με την εκστρατεία «Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη» ο στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για θέματα σχετιζόμενα με την έμφυλη βία, αλλά και η ενθάρρυνση όλων ανεξαιρέτως των γυναικών που υφίστανται έμφυλη βία ή/και πολλαπλές διακρίσεις, ώστε να σπάσουν τη σιωπή τους, να μιλήσουν, να φωνάξουν και να ζητήσουν βοήθεια. Καμία γυναίκα που βιώνει κακοποίηση δεν είναι η μόνη, ούτε πρέπει να αισθάνεται μόνη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εναλλακτικά υπάρχει η Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900 που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Η Υπεύθυνη Έργου,

Παπαναστασάτου Αλεξάνδρα




00 inkefalonia general ad 300X250