Άσσος: «Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ, μετά την αγορά απινιδωτή! (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 19:04

Άσσος: «Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ, μετά την αγορά απινιδωτή! (εικόνες/video)

Τα μαθήματα ζωής από το ΕΚΑΒ συνεχίστηκαν το Σάββατο 30/10 και στην Άσσο!

Την πανέμορφη περιοχή της Κεφαλονιάς, η οποία επιτακτικά είχε ανάγκη από έναν απινιδωτή.

Ο απινιδωτής αυτός αγοράστηκε, με ιδιωτική πρωτοβουλία και χορηγία από τον Τσάρλι Μενεγάτος και από άλλους ανθρώπους που έβαλαν χρήματα στον Κοινωφελή λογαριασμό.

Την εκπαίδευση έκανε η διασώστρια – εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ Πάτρας - Τομέας Κεφαλονιάς Βασιλική Κοκκολίνη, μαζί με τον Ανδρέα Ζυγούρα, (ΕΚΑΒ Πάτρας - Τομέας Κεφαλονιάς  και αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί και είδε από κοντά την μέθοδο ΚΑΡΠΑ (Καρδιαναπνευστική Αναζωογόνηση) και την χρήση του απινιδωτή.

Εκεί και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Κοκκόλης, με αίτημα του οποίου προς το ΕΚΑΒ έγινε η σημερινή πολύ χρήσιμη ενημέρωση.

Όπως άλλωστε ανέφερε ο Χρήστος Κοκκόλης: «Θέλω να δώσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Τσάρλι Μενεγάτος και στους ανθρώπους που έβαλαν χρήματα στο Κοινωφελή λογαριασμό λογαριασμό και αγοράστηκε ο απινιδωτής. Ευχαριστώ και τους κατοίκους του οικισμού που παρευρέθηκαν, παρακολούθησαν και εκπαιδεύτηκαν.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ Πατρών Τμήμα Κεφαλονιάς και την κυρία Βασιλική Κοκκολίνη και τον συνεργάτη της τον Αντρέα, για την πολύ χρήσιμη ενημέρωση που μας προσέφεραν σήμερα».

Παρακάτω εικόνες και βίντεο και η ανακοίνωση απο το ΕΚΑΒ 

 

 

image0image0 1image1image1 1image2image2 1

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250