Ν. Γιαννακοπούλου: «Οφείλουμε να επαναπροσδιοριστούμε έχοντας μάθει από τα λάθη μας» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 09:50

Ν. Γιαννακοπούλου: «Οφείλουμε να επαναπροσδιοριστούμε έχοντας μάθει από τα λάθη μας» (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Γραμματείας της ΚΟΕΣ κα Νάντια Γιαννακοπούλου, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο πρώην Ρεγγίνα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η κα Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος «φιλοδοξούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα» και είχε διάθεση απολογισμού «Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε ολομόναχο ένα τεράστιο βάρος και φορτώθηκε μια τεράστια ευθύνη που δεν του αναλογούσε αποκλειστικά. Κάποιοι ξέχασαν την καταστροφική πενταετία της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Καραμανλή».

Παραδέχθηκε πως: «Εμείς αναγνωρίζουμε τα λάθη που έγιναν και έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας» ενώ διατύπωσε την άποψη πως «όλες οι χώρες που αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα οδηγήθηκαν στο ΔΝΤ».

Η κα Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε εκτενώς στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλα λένε στο εσωτερικό και άλλα λένε στο εξωτερικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένος στο 20% γιατί δεν μπορεί να πείσει. Το θέμα δεν είναι να δώσουμε μάχες οπισθοφυλακής όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να πούμε αλήθειες στον κόσμο».

Παράλληλα τόνισε πως: «πρέπει να δώσουμε έμφαση στην παραγωγική διαδικασία να φτιάξουμε ένα κράτος φιλικό προς τον πολίτη και την επιχειρηματικότητα. Οφείλουμε να επαναπροσδιοριστούμε έχοντας μάθει από τα λάθη μας»

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=_fOzOnRb5MM

DSC 0249

 

DSC 0248

 




00 inkefalonia general ad 300X250