Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 07:34

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Κατανοούμε την αγωνία του πολιτικού κατεστημένου της Κεφαλονιάς και ειδικότερα της αριστερής πλευράς αυτού του καθεστώτος, για τη διαφαινόμενη στροφή και των Κεφαλονιτών, όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των καθαρών και υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων σε όλη τη χώρα, προς τη μόνη εθνική λύση για την Ελλάδα, το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

   Πολύ καλά κάνουν και ανησυχούν, γιατί η είσοδος της  Χρυσής Αυγής στη Βουλή σηματοδοτεί την αρχή του τέλους τους. Και βέβαια δεν θα αργήσει να έρθει κατόπιν η στιγμή, που η Χρυσή Αυγή, με εντολή των Ελλήνων, θα παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη όλους όσους συνέβαλαν, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, στο ξέσκισμα της σάρκας της πατρίδας και του έθνους στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

   Γνωρίζουμε και σαν κίνημα αλλά και σαν Πυρήνας Κεφαλονιάς, ότι στον πανικό του το σύστημα θα προσπαθήσει με όποιο όπλο διαθέτει να αποτρέψει αυτή την καταστροφική για το ίδιο αλλά σωτήρια για την Ελλάδα εξέλιξη. Τα δύο βασικά μέσα που πατροπαράδοτα χρησιμοποιεί η αριστεροκρατία της μεταπολίτευσης, είναι η προβοκάτσια μέσω των τρομοκρατικών παραφυάδων της και η προπαγάνδα μέσω των ελεγχόμενων στην πλειονότητά τους Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και οι ντόπιοι λακέδες του συστήματος να ξεφύγουν από την πεπατημένη. Κι επειδή γνωρίζουν ότι δεν τους παίρνει και για πολύ δυνατά τρομοκρατικά χτυπήματα στα πλαίσια της μικρής κοινωνίας του νησιού μας, χρησιμοποιούν το δεύτερο δρόμο, του πετάγματος λάσπης κι ότι πιάσει.

   Αφορμή για τα προηγούμενα αποτελεί το «φακέλωμα» της Χρυσής Αυγής, που πραγματοποίησε το Kefalonia News ή αλλιώς «Πράβντα της Κεφαλονιάς», του γνωστού γηραλέου μπολσεβίκου και κατά φαντασία δημοσιογράφου, μέλος της «συντροφιάς των ορφανών του Στάλιν στην Κεφαλονιά». Παρότι υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με τον εν λόγω «κύριο» ή και με όποιον από τους υπόλοιπους μπουρδολόγους του διαδικτύου, που βρίσκουν καταφύγιο στα διάφορα blogs που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, προσπαθώντας να ξεφύγουν από την απομόνωση της πολιτικής και κοινωνικής ανυπαρξίας τους και να ασκήσουν τη χαμένη γι’ αυτούς (έπειτα από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές) εξουσία από την «πίσω πόρτα», περνώντας τα μηνύματα που μόνο εκείνους συμφέρουν (αποδεικνύοντας και το πόσο δημοκράτες είναι), η προεκλογική συγκυρία μας επιβάλει να αντικρούσουμε  οποιαδήποτε και απ’ οπουδήποτε προσπάθεια συκοφάντισης του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, προκειμένου οι συμπατριώτες μας να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν, εκτός από τη λάσπη της ανθελληνικής προπαγάνδας, την Ελληνική Αλήθεια που τους κρύβει τόσα χρόνια το σύστημα.

   Κατ’ αρχήν, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται και μόνο από τον τίτλο του δημοσιεύματος, ότι το «φακέλωμα» πάντα ήταν το αγαπημένο σπορ της Αριστεράς (βλ. Στάζι κλπ.), ασχέτως αν έπεισαν τους Νεοέλληνες για το αντίθετο. Έπειτα, χωρίς να θέλουμε να τοποθετηθούμε αναλυτικά επί όλων των θεμάτων (άλλωστε πλήρεις απαντήσεις δίνονται από τις Θέσεις του Κινήματος στις οποίες μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση από το XA NET. GR) που θίγονται στη συγκεκριμένη, «έξοχη» κατά Kefalonia News, «επιστημονική έρευνα», της οποίας οι συντάκτες χρήζουν σίγουρα ψυχιατρικής θεραπείας, θα θέλαμε να θέσουμε λίγα ουσιώδη ερωτήματα, προκειμένου και ο πιο αφελής να καταλάβει τι «παίζεται».

   1ον) Επειδή θίχτηκε ειρωνικά το γεγονός του αγιασμού των κατά τόπους νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής, ας μας απαντήσει ο κύριος Kefalonia News και οι συντάκτες της  «έρευνας», σε ποιο Θεό πιστεύουν οι ίδιοι και οι όμοιοί τους και που ορκίζονται τα κόμματά τους κατά τη θρησκευτική ορκωμοσία της Βουλής. Εμείς οι Χρυσαυγίτες ξεκαθαρίζουμε μια και καλή, ότι ορκιστήκαμε, όπως ακριβώς έκαναν οι πρόγονοί μας πριν δύο αιώνες, να αγωνιστούμε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Στα μούτρα σας λοιπόν προδότες ανθέλληνες τα υπονοούμενα θρησκευτικού χαρακτήρα.

   2ον) Επειδή καθώς φαίνεται έχετε κάποιο κόλλημα με τον Χίτλερ, προφανώς προϊόν κάποιου ομοφυλοφιλικού συμπλέγματος, μήπως μπορείτε να αποκαλύψετε στους αναγνώστες σας, την άποψή σας για τον Στάλιν, που έστειλε στον άλλο κόσμο πολύ περισσότερους συμπατριώτες του και συμπατριώτες μας από το σύνολο των νεκρών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, για να μην αναφέρουμε έναν προς έναν όλους τους κουμουνιστές ηγέτες σφαγείς των λαών τους και κοκκινήσει από το αίμα το κείμενό μας, ή τους αντίστοιχους καπιταλιστές (βλ. Τρούμαν σφαγέα της Ιαπωνίας) ή τους φίλους σας Τούρκους (βλ. Κεμάλ Ατατούρκ σφαγέα των Ελλήνων Ποντίων, των Αρμενίων, των Κούρδων κλπ.). Προδότες του Έθνους και της Πατρίδας, τα δικά μας πρότυπα είναι τα αιώνια πρότυπα των Ελλήνων και δεν μπορεί να είναι άλλα από το Μέγα Αλέξανδρο και το Λεωνίδα, τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα, τον Ιωάννη Μεταξά και το Γεώργιο Γρίβα και όλους του άλλους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας, όλους αυτούς δηλαδή που η κουμουνιστοκρατία θέλει να διαγράψει από την ιστορική μνήμη των Ελλήνων (με βιβλία τύπου Ρεπούση κλπ.). Και για όσους σκόπιμα το παραβλέπουν, το πολιτικό χρίσμα στον αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο το έδωσε, στη φυλακή όπου βρέθηκαν και οι δύο κυνηγημένοι από το προδοτικό καθεστώς, ο τελευταίος εθνικός ηγέτης της Ελλάδος Γεώργιος Παπαδόπουλος και όχι ο Χίτλερ.

   3ον) Κατηγορείται η Χρυσή Αυγή ότι συμμετέχει σε εκδηλώσεις εθνικιστικών φορέων σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Από πότε είναι μεμπτό να συνευρίσκονται και να ανταλλάσσουν απόψεις άνθρωποι με κοινές ιδέες και οράματα; Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε και τα μέλη των υπόλοιπων κομμάτων να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις ή συνέδρια π.χ. της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ή της Ευρωπαϊκής Δεξιάς, των οποίων οργανισμών όχι απλώς είναι ομοϊδεάτες αλλά και ενταγμένα μέλη. Γιατί δεν λέτε, άπλυτοι μπολσεβίκοι, ότι το ΚΚΕ όχι μόνο συζητούσε αλλά έπαιρνε απ΄ ευθείας εντολές από το «μητρικό κόμμα της μαμάς πατρίδας»; Τουλάχιστον οι Εθνικιστές έχουμε ξεκάθαρα όρια συνεννόησης, που σταματούν στην υπεράσπιση της πατρίδας του καθενός. Γιατί εμείς έχουμε Πατρίδα!

   4ον) Όσον αφορά το θέμα με τις συμμαχίες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ας αναλογιστείτε, οι λάτρεις του Σοβιέτ, σε ποια κατάσταση θα βρισκόταν σήμερα η Ελλάς αν έπεφτε στα νύχια των Μπολσεβίκων μετά τη μοιρασιά της Γιάλτας και οι Δυτικολάγνοι, που μας οδήγησαν σήμερα οι «Σύμμαχοι» και που οδηγούν τελικά όλο τον πλανήτη οι Σιωνιστές επικεφαλείς τους. Περαστικά σας και οι μεν και οι δε.

   5ον) Γιατί επιμένετε να συνδέετε τον Ελληνικό Μαίανδρο, σύμβολο της Χρυσής Αυγής,  με τη σβάστικα; Αν μπλέξατε την ούτως ή άλλως μπερδεμένη σκέψη σας και παρασυρθήκατε από την Ελληνική προέλευση των δύο συμβόλων, σας συγχωρούμε. Όμως επειδή ο στόχος σας είναι το θυμικό των Ελλήνων και η δημιουργία εντυπώσεων, σας βεβαιώνουμε ότι ακόμα και οι χαζοί ξύπνησαν και δεν μπορείτε να τους κοροϊδέψετε άλλο.

   6ον) Αιώνιοι Προδότες και διαστρεβλωτές της Ιστορίας, μπορείτε να απαντήσετε, όχι σ’ εμάς, αλλά στα κουτορνίθια που ακόμα σας ακούν και σας διαβάζουν, αν οι Ναζί προϋπήρξαν των Ελλήνων και των Ρωμαίων; Αν όχι, πως γίνεται ο αρχαίος χαιρετισμός με υψωμένο το δεξί χέρι και τέντωμα της παλάμης να θεωρείται ναζιστικός; Τεντωμένο το χέρι μας στα μούτρα σας σταλινοτσολιάδες!

   Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να απευθύνουμε προς τους ρυπαρολόγους των blogs και ειδικότερα στα «Νέα του Σοβιέτ στην Κεφαλονιά», αλλά επειδή πρώτιστα μας διακατέχουν ανθρώπινα αισθήματα κι έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα ορφανά αυτού του κόσμου, καταλήγουμε, αντιλαμβανόμενοι το οξύ πρόβλημα που αντμετωπίζουν, στην εξής πρόταση: Προς όλα τα ορφανά από «πατερούλη», πατρίδα, Θεό και προσεχώς από «μαγαζάκι», προτείνουμε ΞΥΔΙ και μάλιστα ΝΤΟΠΙΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ για καλύτερο αποτέλεσμα. Τα καλούμε δε, σε περίπτωση που δεν τους αρέσει η χώρα που ζούνε και νιώθουν ξένοι, να αποχωρήσουν άμεσα, με προορισμό άλλους κουμουνιστικούς παραδείσους, όπως στην Κούβα (μπορούν να πάρουν και τις περιουσίες τους αφού πλέον επιτρέπεται κι εκεί η ιδιοκτησία!), ή στην Κίνα (θα παλέψουν κι εκεί για ένα καλύτερο μεροκάματο, μόνο που εκεί τα αφεντικά αντιμετωπίζουν λίγο διαφορετικά, σε σχέση με τους «κακούς Έλληνες», απεργίες, διαδηλώσεις κλπ.), ή στη Β. Κορέα (θα έχουν πλέον και δωρεάν σίτιση από τους Αμερικάνους!!).

   Τέλος προτείνουμε στους αδελφούς μας Κεφαλονίτες Έλληνες, να απορρίπτουν όλα τα Μ.Μ.Ε. που σκορπούν αντεθνικό δηλητήριο, με πρώτο το Kefalonia News.

   Είναι γεγονός ότι και η ανακοίνωση της δημιουργίας του Πυρήνα μας θάφτηκε, πλην ελαχίστων εαιρέσεων, από την πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. της Κεφαλονιάς, αλλά για πρώτη και τελευταία φορά δεν δώσαμε συνέχεια. Από εδώ και στο εξής, όποιο μέσο, από αυτά στα οποία θα στείλουμε δελτία τύπου, δεν δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις μας, θα το αποκλείσουμε αυτομάτως από οποιαδήποτε μελλοντική ενημέρωση και θα το θέσουμε στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, ώστε να αντιληφθούν πλέον οι συμπατριώτες μας το ρόλο του καθενός.

   Εμπρός Έλληνες Κεφαλλήνες για την τελική ΝΙΚΗ!